Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Eerste helft echt zitten genieten'

10 februari 2021 22:41

Ajax-coach Erik ten Hag zag twee gezichten van zijn team. "De eerste helft heb ik echt zitten genieten", geeft hij aan, "Ze speelden zoals je dat vooraf hebt bedacht. Soms laat dan de uitvoering te wensen over maar nu niet, het was fantastisch. PSV kreeg geen adem en pas vlak voor rust kwam ze er een paar keer uit. Voor de rest was het allemaal Ajax wat de klok sloeg. We moeten dit echter wel continueren hoewel we op de goede weg zijn. De tweede helft was echter wel wat minder."

Hoe kwam dat? "PSV gaat meer risico nemen en dan moeten wij langer aan de bal blijven en daar lag het probleem. In die fase mis je ook Ryan. Toen kreeg PSV meer aandeel en drong ons af en toe terug, zonder daarbij overigens echt kansen te krijgen. Maar dan blijft het wel spannend en ben je blij dat we nog een bal van de lijn schieten."

Opvallend was de plek van Daley Blind op het middenveld. "Hij is het beste voor ons achterin, daar blijf ik bij. Je zag het op het einde ook aan de inhoud."

Over de actie omtrent André Onana: "Dat wilden we zondag al doen, om een hart onder de riem te steken. Wij zijn gek met hem en hij blijft lid van de kleedkamer. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen."




Tags

hag bedacht blind continueren drong gezichten inhoud onana riem steen uitvoering werpe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos