Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag was in beeld bij Chelsea, sprak niet met Borussia Mönchengladbach'

8 februari 2021 11:16 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag was in beeld bij Chelsea, sprak niet met Borussia Mönchengladbach"; image source: Pro Shots

Erik ten Hag was in beeld bij Chelsea om Frank Lampard om te volgen als manager. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De Engelsen kozen uiteindelijk echter voor de Duitser Thomas Tuchel om leiding te geven aan de ploeg van onder meer Hakim Ziyech. Berichtgeving uit Duitse media dat Ten Hag al gesproken heeft met Borussia Mönchengladbach kloppen bovendien niet.




Tags

hag chelsea monchengladbach kozen lampard tuchel ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ten Hag heeft nog een contract tot medio 2022.
Als er geen gedonder komt en zich er geen topclubs uit de vier grootste kompetities voor hem melden dient hij het contract uit.
Bijtekenen zal hij echter dan niet meer.
Mochten zich wel clubs uit die categorie melden dan hangt het van het tegengas van Ajax af of hij blijft of niet. De relatie is goed en hij zal dan solidair zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
Yep, totdat Ajax uit de el en de beker geknikkerd wordt en 3x op rij verliest in de eredivisie. Niets zo veranderlijk als de positie van trainers.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht