Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nourdin Boukhari op huurbasis naar NAC'

3 september 2003 14:03 - Voetbal International

Verslaggever: P.

Ajax heeft Nourdin Boukhari verhuurd aan NAC, zo meldt Studio Sport. De club uit Breda ziet in hem de vervanger van de naar Espanyol vertrokken oud-Ajacied Kevin Bobson. Na de voorbereiding heeft Koeman laten weten dat Boukhari mocht vertrekken omdat hij tekort zou schieten voor het eerste van Ajax, ondanks de vertoonde progressie in zijn spel.

De verkoop van Boukhari betekende een krachtige en broodnodige financi?le impuls voor Sparta, zijn eerste club in het betaalde voetbal. Boukhari scoorde het afgelopen seizoen 6 goals in 22 competitiewedstrijden.

Boukhari is als gevolg van de transfer van de spelerslijst gehaald. Hij is daardoor niet meer beschikbaar voor de 'favoriete opstelling' van de Ajax fans. Fans die hem daarin hadden opgenomen zullen een lege plaats aantreffen en hem moeten vervangen door een andere speler.

Meer op Voetbal International




Tags

boukhari nac nourdin aantreffen betekende bobson espanyol koeman sparta spelerslijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos