Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Utrecht is de rivaal vanuit Utrecht standpunt gezien'

4 februari 2021 14:28

Op de persconferentie van donderdagmiddag gaf Erik ten Hag aan nog niet te weten of hij tegen Utrecht gaat rouleren. "Ik kijk ook niet alleen naar de bekerwedstrijd. We hebben een hele drukke maand februari. Dat was al in januari, maar dat gaat gewoon door", zo gaf hij aan. "Een bak aan wedstrijden, dus we zullen keuzes moeten maken. Ook grote wedstrijden, dus per wedstrijd zullen we kijken. Rekening houden met de belastbaarheid van de spelers, maar ook tactisch."

De wedstrijd tegen FC Utrecht ziet hij wel als een grote wedstrijd. "De eerstvolgende wedstrijd is altijd de grootste", zo gaf hij aan. "Utrecht is de rivaal vanuit Utrecht standpunt gezien. We weten hoe ze hier naar toe komen. Als wij zondag niet goed zijn, hebben we een probleem. We moeten dus zorgen dat we er zondag klaar voor zijn."




Tags

utrecht hag rivaal rouleren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom banel berghuis brobbey depay elsimao faberski farioli gaaei godts henderson jim jordi kiki koeman konadu kroepoek kroes lido linksbuiten maccabi ofzo rasmussen rugani sevic taylor traore veerman weghorst wijndal