Transparent
Inloggen
Sluiten

Analisten: 'Hele knappe zege van Ajax.'

31 januari 2021 19:17

Kenneth Perez, samen met Arnold Bruggink en Mario Been aan het analyseren, vond dat Ajax goede zaken deed vandaag. "Een hele knappe en belangrijke zege", zegt hij, "PSV heeft verloren en je weet dat je bij AZ goede zaken kunt doen. Zij zijn echter een soort van moeilijke tegenstander en dan wordt het simpel 0-3."

Hij had ook genoten van Tadic en Klaassen: "Kijk dat zijn nou cijfers." Zijn collega Been was het daarmee eens: "Klaassen scoort altijd als hij daar speelt, op tien. En Tadic is iemand die bij Ajax voor een verandering in de kleedkamer heeft gezorgd. Door zijn professionele gedrag."

Arnold Bruggink noemde ook Edson Alvarez: "Die doet de dingen die anderen minder graag willen uitvoeren. Hij weet waar het over gaat, zeker in zo'n wedstrijd als vandaag is het handig hem erbij te hebben."




Tags

arnold bruggink tadic alvarez perez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos