Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat voor Ghanese aanvaller Kamaldeen Sulemana'

30 januari 2021 13:44 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat voor Ghanese aanvaller Kamaldeen Sulemana"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax inzet op de komst van Kamaldeen Sulemana, een 18-jarige aanvaller. De Ghanees zou de opvolger moeten worden van Quincy Promes, die mogelijk naar Rusland vertrekt komende dagen. Mocht de international van het Nederlands elftal echter in Amsterdam blijven wordt Sulemana nog steeds gezien als een serieus transferdoelwit. De Ghanees speelt nu nog voor het Deense FC Nordsjaelland, waar afgelopen zomer Mohammed Kudus ook van over werd genomen. Sulemana zou een relatief goedkope aanwinst zijn.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sulemana kamaldeen kudus nordsjaelland promes rusland telegraaf transferdoelwit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Nooit van gehoord. Zou mooi zijn als deze jongen ons net zo kan verrassen als Kudus.
+2/-1

 
3 jaar geleden
De euforie rond Kudus mag wel iets minder.
Hij heeft in een enkele wedstrijd mogen laten zien dat hij heel goed kan voetballen maar na Liverpool hebben we helaas nooit meer iets aan gehad.
Dat is zo'n beetje jezelf rijk rekenen met een talentje op de toekomst.
Komt die jongen terug, hoe komt hij terug, kan hij een constant hoog niveau aantikken, hoe blessuregevoelig is hij en niet te vergeten .... ziet onze trainer het in hem zitten of wordt het een gevalletje Martinez, Alvarez etc etc?
Ik zou nog even wachten met een standbeeld naast JC.
+3/-4

 
3 jaar geleden
Kudus heeft in de wedstrijden dat hij gespeeld heeft laten zien dat hij prima mee kan met het niveau, sterker nog, hij was één van de beste spelers in het veld. Daarom ook de keuze van Ten Hag om hem tegen Liverpool een centrale rol te laten spelen in zijn strategie en hem de voorkeur te geven boven Brobbey of Traore en Huntelaar als spits. Die blessure was ongelukkig en naar mijn mening een aderlating voor Ajax. Een ‘talentje op de toekomst’ moet dat allemaal nog laten zien in het eerste. Als een talent zoals Hansen of Unuvar hetzelfde laten zien als Kudus, dan zullen ze niet meer spelen voor Jong Ajax. De vergelijking met Martinez en Alvarez is lachwekkend evenals de vergelijking met onze grootste speler in onze voetbalhistorie. Ja, hij heeft een lange meniscus blessure gehad met een terugval. Uit helemaal niets blijkt dat hij voor de rest een blessuregevoelige speler is. Ja, hij zal weer wedstrijdritme moeten opdoen. Ik zou er voor tekenen dat deze beoogde nieuwe speler (hij is immers nog geen speler van Ajax) hetzelfde laat zien als Kudus tot nu toe heeft gedaan.
+6/-1

3 jaar geleden
Als dit betekent dat Promes ons gaat verlaten dan stem ik ongezien voor....
+7/-0

3 jaar geleden
Slimme zet. Zeker als die nog kan ballen als zijn andere maatje uit Ghana. Kudus.
+3/-1

3 jaar geleden
Ik ben vooral voor extra aanvallende spelers met kwaliteit die het niveau van Ajax 1 aan kunnen.

Promes is niet goed genoeg.

Meer op zoek naar een Finidi, meyde, Hakim of Neres.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal