Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mike Trésor Ndayishimiye nog altijd in beeld bij Ajax'

30 januari 2021 11:24 - Het Nieuwsblad
Foto: Pro Shots

"Mike Trésor Ndayishimiye nog altijd in beeld bij Ajax"; image source: Pro Shots

Ajax werd afgelopen jaar meerdere keren gelinkt aan Willem II-middenvelder Mike Trésor Ndayishimiye. Volgens het Belgische Het Nieuwsblad staat hij nog altijd in belangstelling van de koploper van de Eredivisie en zouden er zelfs al gesprekken lopen. Ook meerdere clubs uit België en VfL Wolfsburg zouden de jeugdinternational graag over willen nemen. Voor een bedrag van 4,5 miljoen euro zou hij te koop zijn.

Meer op Het Nieuwsblad




Tags

ndayishimiye tresor belgie eredivisie nieuwsblad wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ajax koopt maar raak. Terwijl zogenaamde toptalenten uit het tweede elftal met veel bombarie, kortgeleden, en met veel moeite voor langere tijd zijn vastgelegd. Die zie je echter nooit. Zitten niet eens bij de selectie.

Zorg eerst maar eens dat er structuur in het spel van Ajax 1 komt. Het is dit hele jaar al als los zand. Voetbal is in de eerste plaats een teamsport. Bij Ajax1 is het ieder voor zich. Hoe zal deze jongen zich ooit kunnen ontwikkelen. Dan is 4.5 miljoen veel geld. Veel teveel geld om uit te geven. Jonge spelers kunnen zich alleen goed ontwikkelen als er automatismen zijn. Veel spelers hebben daarvan geen kaas gegeten bij Ajax1.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Over welke talenten heb je het nu? Brobbey is de enige die dicht tegen het eerste aan zit. Taylor, Hansen en Ünüvar laten het voorlopig niet eens zien bij Jong Ajax, dus op basis van wat zouden die de kans moeten krijgen?

Over het eerste ben ik het wel met je eens, al ben ik van mening dat dat al een stuk langer dan dit jaar speelt.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vind Tresor teveel van hetzelfde. Je kunt beter dat bedrag betalen in vastleggen van jeugd, kijk bv een Brobbey. Waar blijft de mededeling van uitkijken naar goede centrumverdedigers. Timber vind ik wel erg goed en zijn snelheid is belangrijk, maar hij kan ook nog eens erg goed voetballen.
+5/-0

3 jaar geleden
Wat een flut nieuws.
Zolang je Labyad hebt, hoef je deze jongen niet te halen.
Wordt teveel middelmaat.
Scouts en inkoop moeten weer even wat scherper, niet in slaap laten sussen tijdens de corona.
+2/-0

3 jaar geleden
Als je voor het middenveld het vertrouwen geeft in Ekkelenkamp en Taylor; en in de voorhoede ook gewoon in je eigen spelers gelooft; dan heb je niet een aankoop als Trésor nodig. Ik denk niet dat hij beter is dan wat wij al in huis hebben.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ekkelenkamp , zie je wel is wedstrijden waarin hij voetbalt?? Hij is namelijk totaal ongeschikt voor Ajax en je kan niet zeggen dat hij geen kans heeft gekregen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal