Transparent
Inloggen
Sluiten

Gery Vink: 'Ajax had moeite met hoe wij stonden'

28 januari 2021 23:45

Gery Vink werkte jarenlang op De Toekomst en mocht nu uitgerekend in Amsterdam invallen als hooftrainer bij Willem II. Hij verving de deze week ontslagen Adrie Koster en Vink was diens assistent. Voor de rest werd duidelijk dat hij nog steeds een warme band heeft met Ryan Gravenberch. De twee omhelsten elkaar innig. Gravenberch: "Ja, ik had Gery in de B-tjes. Hij hamerde veel op mijn omschakeling bij balverlies. Heb veel van hem geleerd."

Vink zag Ajax worstelen. "Ik denk dat ze veel moeite hadden met hoe wij stonden. We maakten vervolgens de 1-1 na een prachtige aanval en daarna hadden we de controle. Vervolgens geven we het nog weg maar dat kwam misschien ook door de kwaliteiten van Brian. Ik moet dat terugzien. Misschien maakte Haller een overtreding, hij duwde iemand weg, maar we moeten zelf ook beter verdedigen."




Tags

vink gery gravenberch adrie balverlies duwde haller hooftrainer innig koster omhelsten omschakeling terugzien tjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal