Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We moeten die 1-1 niet toestaan'

28 januari 2021 23:40

Ajax-coach Erik ten Hag verbaasde na afloop vriend en vijand door droog te beweren al voor de pauze 'drie of vier grote mogelijkheden of kansen' gezien te hebben. Ten Hag: "Dan moet je scoren en meteen na rust de 2-0. Dan maak je het jezelf makkelijker maar dat deden we niet. Vooral toen Timber en Klaassen elkaar in de weg liepen: zo'n ding moet erin. Willem II kreeg geen enkele kans in de eerste helft."

Maar hij zag zelf toch ook wel dat het van geen kanten liep? "Je hebt ook met een tegenstander te maken die goed stond tegen te houden. Er ontbreekt altijd wel wat aan als je niet scoort. Klaassen deed het aardig op tien maar de fine-tuning met Haller ontbrak nog een beetje. Hij kwam wel vaak in de positie." Toch moest hij op aandringen van de verslaggever toegeven dat zijn team in de problemen kwam. "Dat kwam doordat we die 1-1 toestaan. Dat mag niet gebeuren."

Uiteindelijk had de coach vandaag een gouden hand van wisselen. "Het is duidelijk dat Brian het heel goed gedaan heeft. En nog heel snel ook. We hopen allemaal dat hij gaat blijven. Hij kan hier een heel mooi contract tekenen met ook nog eens perspectief."




Tags

hag toestaan aandringen droog fine haller pauze timber tuning vijand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal