Transparent
Inloggen
Sluiten

Sébastien Haller: 'Het was vandaag echt een teamprestatie'

24 januari 2021 14:41

Sébastien Haller gaf in gesprek met ESPN aan dat het niet terecht was dat hij werd verkozen tot Man van de Wedstrijd. "Het was vandaag echt een teamprestatie", aldus Haller. "We hadden het onszelf veel makkelijker kunnen maken. We hadden de kans om het al veel eerder af te maken. Het is nu de vijfde keer op rij dat we dit al doen. Het begint al te wennen."

Vooral in de openingsfase miste de ploeg een hoop kansen. "We moeten ons daarin echt gaan verbeteren. We moeten veel meer killen voor het doel", zo gaf hij aan. "We kunnen vandaag alleen maar blij zijn met de drie punten. We moeten gaan leren van de dingen die fout gingen. Niet alleen vandaag, want het was al de vijfde keer op rij nu."

Haller voelt zich wel echt op zijn gemak bij Ajax. "De trainer en mijn teamgenoten laten me echt thuis voelen. Ik voel me ook goed in dit systeem", zei hij daarover. "Het is wel heel anders dan ik gewend was en daar moet ik aan wennen. Dat neemt helaas even tijd, maar het zal alleen maar nog beter gaan."




Tags

haller sebastien teamprestatie espn gemak killen openingsfase

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht