Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs: 'Drie punten was het belangrijkste voor vandaag'

24 januari 2021 14:28

In gesprek met ESPN gaf Perr Schuurs aan dat de wedstrijd tegen Fortuna Sittard voor hem extra speciaal was. "Toch ben ik wel gewoon blij dat we gewonnen hebben", aldus Schuurs. "Het is jammer dat het zonder publiek is. Het was niet het beste voetbal van onze kant, maar ik ben blij met de drie punten. Dat was het belangrijkste voor vandaag."

Schuurs werd de vorige wedstrijden nog gepasseerd. "Je weet bij Ajax dat dat er bij hoort. Ik heb bijna alles gespeeld. Alleen de laatste wedstrijden niet", zo gaf hij aan. "Het is de keuze van de trainer. Het is aan mij om te laten zien dat ik daar hoor. Ook met die situatie moet ik mee om leren gaan. Het hoort er gewoon bij."

Het contract van de verdediger werd ondertussen wel opengebroken en verlengd. "Daar ben ik Ajax heel dankbaar voor", zei hij daarover. "Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen doen. Het is volgens mij een heel mooie beloning."




Tags

schuurs espn fortuna

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos