Transparent
Inloggen
Sluiten

Carel Eiting: 'Ik denk dat ik met een week of zes al wel terug kan zijn'

23 januari 2021 00:43 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Carel Eiting: "Ik denk dat ik met een week of zes al wel terug kan zijn"; image source: Pro Shots

Carel Eiting revalideert bij Ajax van een knieblessure. In gesprek met De Telegraaf geeft de middenvelder aan dat de revalidatie heel goed verloopt. "Zoals het er nu uitziet, denk ik dat ik met een week of zes al wel terug kan zijn. Maar dat is nog even afwachten", aldus Eiting.

Eiting was verhuurd aan het Engelse Huddersfield Town. Op moment als hij hersteld is, keert hij weer terug bij de ploeg uit de Championship om het seizoen af te maken.
Discussieer mee op de forums


Tags

eiting championship huddersfield revalidatie revalideert telegraaf town uitziet verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Hij wordt behandeld door de medische staf van Ajax dus dat van die zes weken zou ik maar met een flinke schep zout nemen.
+5/-0

2 maanden geleden
Verhuren aan een eredivisieclub.
+1/-0

2 maanden geleden
Dacht toentertijd iets gelezen te hebben dat ze een optie tot koop hadden daar in Engeland, maar dat blijkt dus niet zo te zijn?
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.867 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

ajaciedkevin antony barcelona bayern blind boer brobbey dest donvito fier gaal hag heerenveen hervinden historie jeroene joe jong koen labyad liverpool neres promes rensch sanchez schipahoy schuurs tadic trainersdiploma ziyech