Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag had verkennend gesprek met Borussia Mönchengladbach'

22 januari 2021 13:19 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag had verkennend gesprek met Borussia Mönchengladbach"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Bild heeft Erik ten Hag een verkennend gesprek gehad met de clubleiding van Borussia Mönchengladbach. De Duitse club is op zoek naar een nieuwe trainer, omdat huidig trainer Marco Rose nadrukkelijk in beeld is bij Borussia Dortmund om daar na dit seizoen aan de slag te gaan. Ten Hag sprak telefonisch al met technisch directeur Max Eberl. Echt concreet zou de interesse echter nog niet zijn.

Meer op Bild.de




Tags

hag monchengladbach verkennend bild dortmund eberl rose

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het zou geen verkeerde beslissing zijn, maar wie moet hem dan opvolgen? Ik zou het echt niet weten. De enige trainer waar ik in geloof en die ook nog misschien haalbaar is voor Ajax is Peter Bosz. Maar die komt niet meer naar Ajax ben ik bang.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Los van of ie weer naar Ajax zou willen, die heeft het best lekker voor elkaar met Leverkusen. Vorig jaar 2 puntjes tekort voor CL voetbal, jaar ervoor natuurlijk 4e en nu draaien ze ook prima bovenin mee.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Potverdorie wat zou ik Peter Bosz graag terug willen zien bij Ajax. Dat vind ik nou een Ajaxtrainer pur sang. Helaas zal dat niet gaan gebeuren...
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Jonk lijkt me een goede optie, maar dan moet Overmars wel over een hobbel (vermits hij blijft). Toch.... waarom zou dat niet kunnen?
Ook opmerkelijk dat in de pers niemand Reiziger noemt.
+2/-0

3 jaar geleden
Waar rook is is vuur en zolang hij in mijn ogen niet het sterkste team opstelt mag hij gaan ondanks dat hij ook goeie dingen heeft laten zien.
Zelf ben ik van mening dat hij onze Latino's veel meer de kans zouden moeten geven want ik vindt ze beter dan b.v. Labyad ook al heeft die ook zijn kwaliteiten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zou wat worden uilengek als een trainer alleen goed is als hij het sterkste team in jouw ogen opstelt :>;)
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
pollie-vak 423. Zou inderdaad het mooiste zijn met het sterkste team, maar ik bedoel hiermee ook te zeggen dat hij onze Latino's wel wat meer zou mogen laten spelen want ze zijn echt niet minder dan sommige die nu steeds worden opgesteld en ik denk dat daar afgelopen week toch wel het bewijs is geleverd door die heren of niet dan?
+2/-0

3 jaar geleden
Fraser of Jans zouden prima vervangers zijn. Tactisch sterk en communiceren normaal en realistisch.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Als ik tussen de door jou voorgestelde namen zou mogen kiezen dan op de 1e plaats Ron Jans en vervolgens als een goeie 2e Henk Fraser. Je heb dan dan ook prima verwoord met "Tactisch sterk en communiceren normaal en realistisch".
+1/-0

 
3 jaar geleden
Sorry... Maar Fraser? Samen met de Wolf en Kiprich ofzo?
+9/-1

 
 
3 jaar geleden
Ach ach zet je er lekker overheen, of denk je ook zo over Johan Cruijff?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Je wilt Fraser toch niet vergelijken met Cruijff? 😜
+2/-0

 
3 jaar geleden
Reiziger toch wel eerder als die 2 mag ik hopen?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Als interim wellicht een optie, maar mij lijkt zijn inbreng op het tactische vlak tijdens wedstrijden gering net als de rest van de assistenten, dus of hij het überhaupt aan zou kunnen ...
+1/-0

3 jaar geleden
Onbegrijpelijk die anti-Ten Hagstemming. Hebben mensen toch weer stiekem de Telegraaf zitten lezen? Deze man moet gewoon aan zijn contract worden gehouden, zeker voor het lopende seizoen.
+8/-2

3 jaar geleden
Jonk, Fraser, Jans, Bosz, Rijkaard zou ik allemaal prefereren boven ten Hag. Ik blijf het een matige trainer vinden. Niet omdat hij fouten maakt maar omdat hij weigert om er van te leren. Hij wil ze niet toegeven en blijft volharden in bv. Promes in de basis en Labyad in de spits. Dit terwijl een Martinez zo maar uit de gratie raakt en Alvarez duidelijk beter is als Schuurs. En Antony continu gewisseld en dan Labyad zelfs rechtsbuiten gezet wordt.
+3/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ajax verrast door met veredeld B-team AZ vrij simpel te verslaan: 0-1
En Labyad scoorde volgens mij tegen Altijd Zielig!
Mocht je het weer effe vergeten zijn Flamingo.
+4/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
1 zwaluw maakt nog geen zomer
+1/-1

3 jaar geleden
Ron Jans wordt het sowieso niet. Ajax probeert voet aan de grond te krijgen in de USA. En Jans is daar niet echt lekker weg gegaan. Marketing technisch geen slimme move dus.
+4/-0

3 jaar geleden
Als Ten Hag echt weg gaat zal hij keihard gemist gaan worden. Hij wordt vaak afgezeken hier maar ik vind het een hele moderne trainer die het Ajax spel in een nieuw jasje heeft gestoken. En hij past perfect in het trio Overmars / vd Sar.
Zijn vertrek zou een aderlating zijn en de ambitie om aan te sluiten bij de Europesche top wordt een stuk moeilijker. Iemand van zijn kaliber vind je niet zo snel. En mensen die Jans of Fraser roepen, echt daar sta je internationaal toch mee voor lul.
+8/-0

3 jaar geleden
Nooit halverwege het seizoen laten gaan. Assistenten zijn er niet klaar voor nu het nog zo spannend is, een andere charismatische trainer gaat weer zijn eigen ding willen creeren dat kan alleen vanaf de zomer goed gaan.

Heb geen voorkeur voor opvolger, zolang het maar een moderne trainer, dus geen jongens die nog hollandse school 95 willen voetballen en denken dat een slim steekballetje het hoogste goed in het voetbal is. Graag iemand met enige ervaring, beginnende trainers zijn een gok die hoeft Ajax met huidige reputatie en middelen niet te vrezen. Altijd een risico dat ex voetballers als vd Sar (zeker als Overmars vertrekt) spelers die het in de kleedkamer zo goed wisten naar voren schuiven. Zitten we straks met een Neville.

Ik zou die Spaanse bondscoach van Belgie wel een mega-stunt vinden, na het EK. Heeft natuurlijk een mega selectie daar maar deed het in Engeland ook prima.
+1/-0

3 jaar geleden
Is de kroonprins van het trainersgilde, Arne Slot, misschien een goede vervanger?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Nee echt niet. Die gaat in rdam toch trainer worden
+2/-0

3 jaar geleden
Ik hoop dat het conreet wordt, want ik gun Erik een mooie club in het buitenland!
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik ook , en hopelijk kunnen Wim en Edwin is met elkaar om de tafel
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Tsja moeilijk moeilijk uh uh..jawoor..hmmmm.... Tuurlijk zou Wim Jonk een optie zijn, misschien ondersteund door Marco van Basten en Dennis Bergkamp (als de ego's niet botsen tenminste). Maar bovenstaande is een utopie, aangezien Marco liever bij praatprogrammas als Rondo zit en de stress niet wil (lees aankan) en Dennis is natuurlijk niet op een prettige manier weggegaan (wat er precies is voorgevallen zullen we wel nooit te weten komen of het moet in zijn autobiografie komen :-) ). En Wim is eigenlijk ook niet op een fijne manier behandeld/weggegaan... MAARRRR mochten deze heren hun voetbalhart laten spreken is het misschien handig om Frenk Rijkaard er bij te nemen, dan heb je echt een super formatie trainers/assistenten.. pfff ach een man mag toch dromen?
+1/-3

3 jaar geleden
Reiziger is voor mij de ideale opvolger, haal wim jonk erbij als assistent en dan kan het moeilijk beter imo.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Jonk als assistent? Denk dat hij daar zelf geen trek in heeft. Jonk als trainer met Reiziger als assistent lijkt mij logischer en haalbaarder mits de band met de directie te repareren valt.
+1/-0

Ik zal Reiziger door schuiven.
Hij kan de club en cultuur door en door.
Zit al een tijdje bij het eerste elftal en zal ook zeker oog hebben voor de jeugd.
Ik ga eigenlijk nooit naar wedstrijden van jong Ajax maar toen hij trainer was ben ik een paar keer wezen kijken, dat was echt genieten.
Elftal was echt goed in balans in vergelijking met nu en daarvoor.
Als ze dat niet aandurven dan Schreuder, volgens vele het brein achter 2019, nou laat het dan maar zien als hoofdtrainer.
+2/-0

3 jaar geleden
Welke trainer er ook voor de groep staat, hij zal te maken krijgen met een zware opgave. Ik denk zelf dat Ajax een van de moeilijkete clubs is om te trainen. De lat ligt hier ten alle tijden hoog, of je nu matig, goed of uitstekend materiaal ter beschikking hebt . Van binnen uit en zeker van buiten uit wordt veel geeist. ik denk zelf ook dat de supporters van Ajax misschien wel de meest kritische supporters zijn ( mezelf zeker niet uitgesloten. Ik zou op dit moment ook niet weten wie nu de aangewezen persoon zou zijn om trainer van Ajax te zijn. Elke naam die genoemd wordt zou kunnen , maar zeker weten doe je pas achteraf. Zo zijn er al genoeg trainers gesneuveld waarvan iedereen zei of dacht , dit wordt een topper. Het probleem bij ten Hag vind ik nog steeds , dat hij spelers blijft opstellen , die niet voldoen of op de verkeerde positie komen te staan , of te lang laat staan en daarin blijft volharden en dat is een probleem waarmee een aantal trainers voor hem zich ook schuldig maakte.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.