Transparent
Inloggen
Sluiten

Familie Abdelhak Nouri spant arbitragezaak aan tegen Ajax

21 januari 2021 19:40 - De Vries & Kasem lawyers | investigations
Foto: Pro Shots

Familie Abdelhak Nouri spant arbitragezaak aan tegen Ajax; image source: Pro Shots

De familie Nouri heeft een arbitragezaak aangespannen tegen Ajax. Dat meldt De Vries & Kasem lawyers | investigations. Via het persbericht valt te lezen dat het ondanks herhaalde pogingen niet gelukt is om tot een schadevergoedingsregeling te komen die recht doet aan deze onomkeerbare situatie. Om die reden is bij de KNVB een verzoek ingediend voor een arbitrageprocedure.
Tags

arbitragezaak nouri spant arbitrageprocedure herhaalde investigations kasem knvb lawyers onomkeerbare persbericht schadevergoedingsregeling vries

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Waarom krijg ik hier een vieze smaak van in mijn mond? Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat die gladde jurist de familie het hoofd helemaal op hol brengt om meer te eisen dan Ajax wil. Er is werkelijk geen bedrag te bedenken die kan compenseren wat de familie nu meemaakt. En voor wat zijn carriere in petto had, dat is een hele grote glazen bol waar je ook geen waarheid uit kan halen. Appie was in 2017 geen basisspeler en moest het doen met invalbeurten. Had hij een ontwikkeling ondergaan zoals Donny of Frenkie? 2 man die op een vergelijkbare positie stonden. Je kunt er werkelijk geen voorspelling aan wagen. En ondertussen gebeuren er dingen waar ik het gevoel bij heb dat Appie daar helemaal niet achter zou staan.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Die familie is Misschien het hoofd op hol gebracht maar ze zijn allemaal volwassen en dit is een weloverwogen keuze. Hoop dat de familie ook beseft dat het ook heel nadelig voor ze kan aflopen.
+4/-0

7 maanden geleden
Levenslang de zorg willen betalen voor Appie, de verbouwingskosten op zich nemen, 10 jaarsalarissen willen uitbetalen op basis van zijn contract ten tijde van het ongeval, dat is wat er vorige zomer vanuit Ajax werd aangeboden. Maar het kan de advocaten en de familie kennelijk niet genoeg zijn.
Erg klote voor Appie, die zou dit nooit gewild hebben.
Laat een rechter er nu maar naar kijken en oordelen, geloof mij die gaat geen mega bedrag vorderen bij Ajax, simpelweg omdat je nooit in de toekomst kan kijken wat er gebeurd zou zijn met de cariere van Appie.
Was geen basisspeler, voorbij gestreefd door de jongere spelers De Jong, de Ligt, vd Beek, er is 0 bewijs dat hij bij real Madrid, Barcelona of City terecht had gekomen.
Als een rechter straks onder het aanbod gaat zitten van wat Ajax geboden heeft ben ik benieuwd wat Ajax doet, zijn ze coulant naar de familie toe en of zijn die het zat en stellen zich zakelijk op?
Mensen geven af op de advocaten e.d van de familie Nouri maar de familie is hier zelf ook bij betrokken.
Erg zonde dat het zo moet gaan, er is maar 1 verliezer en dat is Appie, ik hoop van harte dat het hem nooit aan iets zal ontbreken!
+12/-0

7 maanden geleden
Dit begint op een aardig vervelende zaak te gaan lijken,over de rug vrees ik van Nouri,die het waarschijnlijk lijdzaam,op meer dan één manier,moet toezien/horen.Het is in mijn opinie een kwestie van geld,erg veel geld dat de familie tegemoet wil zien.Ze veronderstellen dat Nouri de wereldvoetballer zou KUNNEN worden,echter is daar geen zinnig woord over te zeggen of dat daadwerkelijk het geval zou worden.Wens de de rechter veel wijsheid,en vooral kennis toe in deze zeer moeilijke kwestie.
+3/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Zoals ik al eerder zei, hier moet gewoon niet meer op gereageerd worden vanuit Ajax. Wil de rechter dat Ajax meer betaald dan aangeboden - prima, dan daar gewoon in mee gaan en betalen. Is het minder - dan het aangeboden bedrag alsnog betalen en dit afsluiten.

De familie lijkt mij helemaal ingepakt te zijn door de advocaat en die wil natuurlijk niets liever dan dat dit in de media wordt uitgevochten. Lekker laten belopen die advocaat en rustig de beslissing van de rechter / KNVB afwachten.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Dat gaat Ajax ook doen denk ik.
+1/-0

7 maanden geleden
Als Ajaxsite zo min mogelijk aandacht besteden aan deze uitbuiters. Het kan jaren gaan duren. Ik heb geen enkele sympathie meer voor de familie Nouri.
+4/-1

7 maanden geleden
Iemand met zo'n zware hartaandoening gaat echt niet meer de top bereiken. Zeker met zijn fysiek; hij was niet bepaald afgetraind zoals CR7. Het zou eerder einde carrière betekenen.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Ajax heeft een aanbod gedaan, de familie is het daar niet mee eens. Prima, laat de rechter het uiteindelijk bepalen.

Hier zijn sowieso alleen maar verliezers en uit respect voor Nouri, een aardige en zeer correcte jongen, laat ik mijn mening hierover achterwege. Ik hoop verder al sinds de eerste dag dat zijn toestand bekend werd op een wonder en dat hij toch nog zodanig herstelt en op zijn manier toch nog een plezierig leven kan leiden.
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.772 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antony bayern berghuis blind bloed buitenspelers danilo elsimao eredivisie feyenoord fier giphy gorter haller jeroene jim jong koen kudus labyad mazraoui nederland neres pasveer quido rennes tadic tagliafico titel