Transparent
Inloggen
Sluiten

Impasse rond Chivu krijgt tijdelijke oplossing: Ajax verhuurt Chivu aan AS Roma

1 september 2003 14:39 - Ajax

Verslaggever: P.

Aan de onzekerheid omtrent de transfer van Chivu naar AS Roma is een eind gekomen. De stille hoop van veel fans op de terugkeer van de Roemeense verdediger blijkt ijdele hoop te zijn geweest: Ajax en AS Roma zijn, nadat AS Roma een nieuwe aanbetaling van 2 miljoen euro had gedaan, overeengekomen dat de Italiaanse club Cristian Chivu hem voor een periode van vier maanden zal huren. In deze periode wordt er aan een structurele oplossing gewerkt om de transfer tot een goed einde te brengen.

Volgens NOS Teletekst zou AS Roma inmiddels 6 miljoen euro hebben overgemaakt aan Ajax van de 18 miljoen euro. Indien de Italianen de komende 4 maanden het resterende bedrag niet weten te betalen dan is Ajax Chivu en 6 miljoen euro rijker. Ajax zou Cristian Chivu inmiddels van de Champions League-lijst hebben gehaald, die maandag voor 12:00 uur moest worden ingeleverd.

Meer op Ajax




Tags

chivu roma cristian aanbetaling ijdele italianen nos onzekerheid overgemaakt rijker stille teletekst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos