Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Gezien de omstandigheden een uitstekende prestatie geleverd'

20 januari 2021 23:44

Ajax-coach Erik ten Hag was na afloop zeer tevreden. "Ik denk een uitstekende prestatie", reageert hij op de eerste vraag, "We kunnen beter aan de bal maar pressen deden we bijvoorbeeld uitstekend. Hierdoor hebben we AZ heel ver van de goal kunnen houden. Vooral in de tweede helft ging dat pressen erg goed."

De verslaggever merkte vervolgens op dat hij vond dat Ajax juist in de eerste helft beter voor de dag kwam. "Ja, maar ik vond dat het pressen na de pauze nog beter was. We raken drie keer paal en lat en verschijnen een paar keer één op één met de keeper. Ik denk dat je mag stellen dat je dan tegen een topploeg in Nederland een uitstekende wedstrijd hebt gespeeld. Als je dit kunt brengen met veel andere spelers is dat een compliment voor de gehele kleedkamer."




Tags

hag pressen nederland pauze topploeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper