Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax hoopt opnieuw op komst van Martin Ødegaard'

20 januari 2021 21:56 - Ajax TV
Foto: Pro Shots

"Ajax hoopt opnieuw op komst van Martin Ødegaard"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Marca probeert Ajax opnieuw om Martin Ødegaard naar Amsterdam te halen. De Noorse middenvelder wil op huurbasis vertrekken bij Real Madrid, omdat hij bij de Koninklijke nauwelijks aan spelen toekomt. De kans lijkt echter groot dat Ødegaard net zoals afgelopen seizoen verhuurd gaat worden aan Real Sociedad. Naast Ajax zouden ook andere clubs uit Nederland interesse hebben, net zoals clubs uit Spanje en Duitsland.




Tags

degaard duitsland madrid marca nederland sociedad toekomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Optie tot koop, anders ondanks kwaliteiten niet de moeite om ontwikkeling Kudus of Gravenberch te doen stokken.
+1/-0

3 jaar geleden
Was een gigantische belofte maar is inmiddels 21 en is nog niet doorgebroken bij een topclub. Vind het daarom niet een aanwinst en huren voor een half jaar is zonde van alle talenten op het middenveld. Beter richt Ajax zich op een verdediger.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ze zijn ook bezig met het zoeken naar een verdediger. Met de huidige situatie rondom Kudus zou ik Odegaard's (tijdelijke) komst zeker toejuichen. Ik moet er niet aan denken wanneer Gravenberch en/of Klaassen geblesseerd raken. Wat dan? Amai zouden onze buren zeggen...
+2/-0

3 jaar geleden
Heeft Ajax al twee keer afgewezen. Hoeft van mij alleen daarom al niet meer, naast dat wij geen spelers van anderen op moeten leiden op huurbasis. Kopen of anders niet.
+3/-0

3 jaar geleden
Ah, daar is ie weer. Het halfjaarlijks terugkerend gerucht dat Odegaard naar Ajax kan komen. Uiteindelijk kiest hij nooit voor Ajax dus ik vraag me altijd af in hoeverre dit waar is. Hij zal waarschijnlijk gewoon voor Sociedad kiezen. Daar heeft hij het goed gedaan vorig seizoen.
+4/-0

3 jaar geleden
Gewoon weer een onzinbericht van zn makelaar via Marca om interesse andere clubs aan te wakkeren.
+2/-0

3 jaar geleden
En hier in Engeland zeggen ze dat hij erover nadenkt om naar Arsenal te gaan want hij is er ooit een keer geweest op een stage toen hij 14 was... Kan best voetballen die gozer maar om nou te zeggen dat hij zijn grote verwachtingen heeft waargemaakt - nee. Dan geef ik nog liever Schone een contract
+1/-1

3 jaar geleden
Odegaard heeft te vaak nu nee gezegd tegen Ajax. Had zo'n mooie carriere kunnen hebben bij Ajax. Real 'gebruikt' hem.

Al jaren lang kan de noor niet aarden. Hij had nooit bij Real moeten tekenen.

Ajax, geef Lassen gewoon een contract voor 6 maanden. Prima om hem erbij te hebben. En je hebt 5 wissels dus je kan hem nu prima er ook in zetten in minuut 80 om wat te forceren, vrije trap, corner, steekpass etc. Hij is nog steeds een wapen. Zie bij American football, gooien soms ook een specialist erin.

Schone kan tegen wie dan ook scoren met een vrije trap, zelfs tegen de besten van de wereld.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal