Transparent
Inloggen
Sluiten

'Spartak Moskou bevestigt onderhandelingen over transfer Quincy Promes'

17 januari 2021 13:50 - Sports.ru
Foto: Pro Shots

"Spartak Moskou bevestigt onderhandelingen over transfer Quincy Promes"; image source: Pro Shots

Tegenover het Russische Sports bevestigt een woordvoerder van Spartak Moskou dat het met Ajax in onderhandeling is over een transfer van Quincy Promes. "Ik kan zeggen dat de partijen contact hebben. De onderhandelingen zijn bezig", aldus de woordvoerder. Promes wordt al langere tijd gelinkt aan een terugkeer bij Spartak Moskou, waar hij eerder al speelde van 2014 tot en met 2018. Zelf zou hij ook openstaan voor een nieuwe verbintenis met de Russische club.

Meer op Sports.ru




Tags

promes spartak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Bij het aantrekken van Promes door Ajax had ik zeer grote twijfels . Hij heeft een korte periode prima gefunctioneerd, maar dat kwam echt door Zyech , die de ballen op zijn stropdas legde. Voor de rest vond ik hem geen meerwaarde voor Ajax en als hij opgesteld stond zelfs een verzwakking. Geen probleem voor mij als hij daadwerkelijk weg zou gaan . Ik heb meer moeite met het eventueel aandtaande vertrek van Klaas Jan.
+9/-0

 
3 jaar geleden
Zou het niet beter kunnen verwoorden.
Vraag mij alleen wel af of hij het land mag verlaten. Hij wordt nog steeds verdacht
+2/-0

 
3 jaar geleden
Als ik lees welke salarissen Ajax momenteel betaalt, denk ik dat je het toch ook weer eens bij Eriksen moet proberen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Tadic is de best verdienende speler bij Ajax met 4 miljoen bruto (Ziyech was 4,5), Haller is daar wellicht nu net overheen gegaan exclusief prestatiepremies. Eriksen verdiend bij Inter 7,5 miljoen netto. Heb geen zin om de hoogste belastingschijf in Italië op te zoeken, maar dat zal zo'n 11-12 miljoen bruto zijn. Dat is dus drie keer het salaris van Tadic erbij op de balans voor één enkele speler. Ziyech, Tadic en Haller verdienden samen wat Eriksen in zijn eentje zou kosten. Dat gaat nooit gebeuren tenzij hij minimaal de helft van zijn salaris in wil leveren. Het topsalaris van Ziyech is overgenomen door Haller en veel rek zal er niet meer in de salarispost zitten gezien ook het grote aantal verlengde en opgewaardeerde contracten + gigantische financiële klap door de corona.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
7,5 netto is wel heel veel, maar blijkbaar moet of wil ie daar weg. Tottenham wil hem terug, maar daar zal ie toch wat minder verdienen en heeft Brexit geen negatieve uitwerking voor dit soort transfers? Ik zou het toch proberen. Bij Blind en Tadic had ik het ook niet verwacht destijds. Ajax is best sexy momenteel.
+2/-0

3 jaar geleden
Vrees dat dit betekent dat we nog meer Labyad en Ekkelenkamp gaan zien.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Oh, dat ben ik niet bang voor. Overmars gaat echt nog wel een vervanger haken. Brenner kan schijnbaar ook op 10 spelen. En misschien dat er nu ruimte komt voor Eriksen (en Toby)
+1/-0

3 jaar geleden
Laat maar vertrekken, voegt niets sportiefs toe dit seizoen.
Wel verkopen, niet verhuren.
Zijn persoonlijke situatie gaat gewoon niet in zijn kouwe kleren zitten.

Voorsorteren op komend seizoen, dan komt Danilo terug vanuit Twente.
+1/-0

3 jaar geleden
Doei, niet meer messcherp in het veld. Begrijp de keuze op 10 al helemaal niet.
+2/-0

3 jaar geleden
Aub snel verkopen want om de wedstrijd sta je met tien man zo dramatisch presteert hij dan. Spartak heeft geen geld maar laat ze maar vier jaar 2,5 miljoen betalen of zo. Neem dat verlies van 5 miljoen dan maar en haal een speler terug die iets meer kost.
+2/-0

3 jaar geleden
Strik er omheen en met de postduif mee
+1/-0

3 jaar geleden
Speelt een dramatisch seizoen.
Ook vandaag weer, kan nauwelijks zelf gevaarlijk zijn. Speelt plichtmatig.

Ajax onwaardig.

Maar Labyad, Ekkelenkamp, Promes. Ajax onwaardig.
+1/-0

3 jaar geleden
Iedereen probeert normaal te doen ,maar het is aan zijn spel te zien, er is geen weg meer terug De gieren wachten op hun prooi en denken hem voor een schijntje in te lijven het normaal doen is niet langer vol te houden. De ongevraagde toestand kan Ajax het kampioenschap gaan kosten
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos