Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax neemt volgende week beslissing over Klaas Jan Huntelaar'

16 januari 2021 22:58 - Westdeutsche Allgemeine Zeitung
Foto: Pro Shots

"Ajax neemt volgende week beslissing over Klaas Jan Huntelaar"; image source: Pro Shots

Volgens de Westdeutsche Allgemeine Zeitung zal Ajax volgende week een beslissing nemen over de toekomst van Klaas Jan Huntelaar. De spits zal tegen Feyenoord sowieso nog bij de wedstrijdselectie van Erik ten Hag zitten, maar Schalke 04 hoopt de selectie graag te kunnen versterken met de spits. Beide clubs zijn daarover al in gesprek, maar op zijn vroegst zou een eventuele transfer volgende week pas afgerond kunnen worden.

Meer op Westdeutsche Allgemeine Zeitung




Tags

huntelaar allgemeine feyenoord hag schalke westdeutsche zeitung

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik dacht dat de beslissing bij Huntelaar lag?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Heb je het interview gezien net na de wedstrijd tegen Twente? Daaruit bleek volgens mij dat AJAX gewoon zou meewerken als Huntelaar naar Schalke zou willen gaan. Maar dat Huntelaar er nog niet voor 100 % uit was of hij zou blijven of weggaan.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja heb ik gezien. Inderdaad heb ik 't gevoel dat KJ graag weg wil maar ik zag niets dat er op wees dat Ajax akkoord is.
Gezien het eerdere bericht hier op AN, zal Ajax alleen akkoord gaan als ze een vervanger kunnen regelen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
In ieder geval hoop ik dat Klaas Jan er nog eens goed heeft over nagedacht. En dat hij gewoon bij Ajax blijft.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik had juist het idee dat Huntelaar het wel wist, maar het niet wilde uitspreken omdat hij op Ajax wachtte. Iedereen gunt het hem vast, vraag is ook: wat wil Schalke? Huren? Of gaan ze ook nog een beetje betalen?

Iets anders. Kan Ajax Danilo Pereira da Silva niet ophalen?
+1/-0

3 jaar geleden
Klaas Jan de garantie geven van tweede spits en zoals iemand anders eerder sugereerde alles bekerwedstrijden als eerste spits laten spelen. Hier houden !
+1/-0

3 jaar geleden
Triest dat Schalke bij hem uitkomt om hun te redden. Het is gebaseerd op emotie en nostalgie al weet ik de kracht van KJ en dat is ook voor de kleedkamer, training. Winnaar. Tuurlijk.

Maar Schalke is gewoon heel desperate.
Ze hebben waarschijnlijk hele snele counterspitsen nodig die op de counter de tegenstander kunnen verassen omdat ze vaak op eigenhelft worden gedreven.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Snap die Huntelaar echt niet. Gaat vier maanden op zijn eigen helft staan, misschien 1 keer scoren en degraderen in Duitsland.

Daarbij: drie jaar geleden wilden ze zijn contract niet verlengen. Hij is echt gestoord als ie gaat. Gaat hier in die paar minuten meer kansen krijgen dan daar.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal