Transparent
Inloggen
Sluiten

'Julian Rijkhoff vertrekt naar Borussia Dortmund'

16 januari 2021 15:59 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Julian Rijkhoff vertrekt naar Borussia Dortmund"; image source: Pro Shots

Ajax ziet opnieuw een toptalent vertrekken uit de jeugdopleiding. Dat weet De Telegraaf te melden. Julian Rijkhoff vertrekt naar Borussia Dortmund en zal later deze maand als hij zestien geworden is een driejarig contract ondertekenen bij de Duitse club. Rijkhoff was ook in gesprek met Ajax over een contract, maar die aanbieding kon hem niet bekoren. Omdat hij vervolgens heel lang niks van de club hoorde, sloeg Borussia Dortmund toe.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

dortmund rijkhoff julian telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een vreemde actie. Ik snap hier helemaal niks van. Maar goed, ik ken de ins en outs niet. 15 jaar.
+1/-0

7 maanden geleden
Doei, tot over 6 jaar bij Zwolle.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Eerst nog in januari 2024 naar PSV.
+1/-0

7 maanden geleden
Heeft allemaal puisten in zijn gezicht, dus geen speler voor Ajax!
+1/-4

 
7 maanden geleden
Het jochie wat nu bij Dortmund in de spits loopt heeft ook puisten, ik hoop niet dat hij het half zo goed gaat doen want dan word ik echt gek.
Wat is dat toch met Ajax aanvallers uit de jeugd de laatste 10 jaar?
Er is voor kapitale de deur uit gelopen vaak al voordat ze 1 wedstrijd in Ajax 1 hebben gespeeld.
Verdedigers en middenvelders zijn dat rustigere types die niet zo snel vallen voor de mooie verhalen van hun makelaar? word er aan aanvallers gewoon sowieso meer getrokken?
Het begint echt pijn te doen, ik volg deze jongen al een tijdje het is gewoon een pareltje wat weer verloren gaat voor ons.
Ik denk weleens hoe had Psv er voor gestaan als wij wat zuiniger waren geweest op Bergwijn en Malen?
Die 2 spelers zijn de grootste kaskrakers die heel die kut club financieel overeind houden, zo voor bijna niks vanaf de toekomst of met een klein omwegje komen aanwandelen.
Ik zat vanavond ook nog even naar ze te kijken, Malen steekt er niet een klein beetje bovenuit, als hij vandaag voor 2 maanden geblesseerd raakt dan worden ze kansloos 5e, echt alles draait om hem.
Ik dacht nog wie van alle spelers die ik daar vandaag op het veld zag zal bij Ajax in basis staan? En dan kom je tot de conclusie echt alleen maar Malen.
Das toch ongelooflijk als je bedenkt dat die gozer tot zen 16e bij Ajax speelde en dan kijk je hier en zie je een bericht dat de toekomstige Ajax spits ook weer vertrekt.
Om gek van te worden.
+3/-0

 
7 maanden geleden
De regeling dat je een 16 jarige een 3jarig contract mag aanbieden is er pas sinds kort. Daarvoor lag dat op 18 jaar meen ik.

Als je het afpelt heb je hier te maken met een 15 jarig jochie die, omdat hij niet snel genoeg op zn wenken wordt bedient, verkast naar het buitenland. Daar zal wel een goed voorbeeldfunctie rond om heen hangen denk ik zo. Die zien we over een jaar of 4 bij Utrecht of VVV.

Of denkt hij dat hij het enige talentje in de spits is wat Dortmund de komende 4 jaar gaat kopen.
+2/-0

7 maanden geleden
Dat er nog steeds kinderen in de Ajax jeugd zitten die alle bewijzen van de afgelopen 20 naar dat dit erg onverstandig is niet scherp hebben.....
+2/-0

 
7 maanden geleden
Zal meestal aan de ouders of zaakwaarnemers liggen denk ik. Meer geld op korte termijn.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik lig er niet wakker van. Dat biedt een ander talent dan meer perspectief, één die wel wil doorbreken bij de mooiste club ter wereld i.p.v. bij het Feyenoord van Duitsland.
+1/-0

7 maanden geleden
Dit is nu de reden dat er sinds Kluivert nooit meer een door Ajax opgeleide spits in het eerste heeft gestaan.
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antony bayern berghuis blind bloed buitenspelers danilo elsimao eredivisie feyenoord fier giphy gorter haller jeroene jim jong koen kudus labyad mazraoui nederland neres pasveer quido rennes tadic tagliafico titel