Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lasse Schöne komt in principe niet in aanmerking voor een contract bij Ajax'

16 januari 2021 10:52 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Lasse Schöne komt in principe niet in aanmerking voor een contract bij Ajax"; image source: Pro Shots

In de podcast Kick-off van De Telegraaf weet Mike Verweij te melden dat Lasse Schöne in principe niet in aanmerking komt voor een contract bij Ajax. "Met alle respect voor Lasse Schöne, maar ik zou het ook absurd vinden als iemand van 34 kiest om naar Italië te gaan, omdat hij zich niet nogmaals in het elftal wil knokken en vervolgens een half jaar niet speelt, dat je dan zegt Lasse, ga het maar doen", aldus Verweij. "Hij mag gewoon meetrainen, want Ajax is altijd goed voor de oud-spelers. Daarna mag hij een mooie club gaan zoeken."
Tags

schone verweij absurd kick podcast telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ik kan er naast zitten maar volgens mij is de reden dat Lasse weg ging om deze ervaring, om dit mee te kunnen maken in zijn profcarrière.
Daar hij al op leeftijd was was het toen nu of nooit en niet omdat hij zich niet in het elftal wilde knokken.
Wanneer Ajax altijd goed is voor zijn oud spelers mag een Ajax-watcher ook wel iets meer respect opbrengen want links om of rechts om door Ajax heb jij deze gemakkelijk verdiende boterham Verweij.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Niet alleen het avontuur, hij was het ook zat om zich wederom in het elftal te moeten knokken. Er werd hem in de voorbereiding verteld dat hij naast de basis zou gaan vallen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dat kreeg hij elk jaar te horen en elk jaar knokte hij zich terug. Geef hem een leuk contractje. Moet er niet aan denken dat hij ooit tegen ons speelt.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Ja, en het feit dat hij dat elk jaar opnieuw te horen kreeg en zich telkens weer opnieuw moest bewijzen werd hem anderhalf jaar geleden teveel. Toen kwam Genoa en lonkte het avontuur.

Ik heb Lasse er ook erg graag weer bij, maar vooralsnog denkt de directie daar dus anders over, helaas...
+2/-0

4 maanden geleden
Een beroemde zin van een berucht bestuurslid haal ik nog even aan: We zijn geen opvang tehuis voor bejaarden!
(Wij zei dat en over wie ging dat? Voor de eeuwige roem....)
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.816 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

amusement barcelona bayern blind boer bosman bosz donvito fier gaal hag haller joe kluivert koeman koen litmanen lvg madrid meenam milan negativo olsen overnam rijkaard roer spelbos tim topper uefa