Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars: 'We wilden verlengen met Noa Lang, maar kwamen er financieel niet uit"

16 januari 2021 00:39 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Marc Overmars: "We wilden verlengen met Noa Lang, maar kwamen er financieel niet uit"; image source: Pro Shots

In een reactie aan De Telegraaf heeft Erik ten Hag laten weten dat hij Noa Lang wilde behouden voor Ajax. Iets wat directeur voetbalzaken Marc Overmars bevestigt. "We wilden hem na zijn verhuur aan FC Twente niet opnieuw verhuren. Alleen zijn zicht op speeltijd bij ons was beperkt", aldus Overmars. "Hij had Dusan Tadic voor zich. En ook spelers zoals Quincy Promes, Antony en David Neres. Ondanks dat wilden we wel verlengen, maar we kwamen er ook financieel niet uit."

Club Brugge kwam vervolgens met een goed voorstel. "Soms is het beter om afscheid te nemen, dit is ook voor Ajax goed. Niet iedereen uit onze jeugd wordt basisspeler in het eerste elftal, dat is onmogelijk, maar de jeugdopleiding moet wel betaald worden", zo geeft Overmars aan. "Dan is het ook goed om een categorie spelers te hebben waar je miljoenen voor ontvangt, die het eerste net niet halen. Hoe pijnlijk dat soms ook is, want hij wilde slagen bij Ajax. Ajax is echt z’n club. Maar hij heeft een goeie start gemaakt in België en dat gunnen wij hem allemaal."




Tags

overmars antony belgie brugge gunnen hag neres promes tadic telegraaf twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Jammer, ik vond Lang altijd een betere voetballer dan Promes. Met Tadic op 10 en Lang aan de buitenkant (of vice versa) had ik Ajax graag zien spelen.
+2/-0

3 jaar geleden
Zo weten we dat ook weer. Noa ook weer even z'n zegje gedaan. Gejank altijd van of over spelers als ze al lang en breed vertrokken zijn.
Nu allemaal weer focus op de eigen club. Hij voetbalt nu in België. Veel succes daar.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.257 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat nahoj praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis wijs