Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang: 'Erik ten Hag was zo boos dat hij me wilde verkopen'

15 januari 2021 23:44 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Noa Lang: "Erik ten Hag was zo boos dat hij me wilde verkopen"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf heeft Noa Lang uitgehaald naar Erik ten Hag. Puur door de trainer speelt de aanvaller nu voor Club Brugge. "Op het moment dat ik aangaf dat een transfer beter zou zijn, kwam ik hélemaal niet meer in de plannen van de trainer voor. Ik wilde worden verhuurd, maar hij was zo boos dat hij me wilde verkopen", aldus Lang. "De directie niet, maar de trainer heeft zijn zin gekregen. Nee, ik heb hem nooit meer gesproken en daar heb ik ook geen behoefte aan. Er is een nieuw hoofdstuk begonnen en daar ga ik een succes van maken."

Lang wil daarbij wel benadrukken dat zijn vertrek uit Amsterdam zeker niet alleen de schuld van Ajax was. "Ik heb mijn domme momenten gehad, me niet goed gedragen. Het ligt voor een groot deel ook aan mezelf", zo geeft hij aan. "Ik ben best vaak van de training gestuurd, omdat ik altijd een weerwoord had. Dat heeft me niet echt geholpen."

De aanvaller bevestigt ook dat hij een tijdje uit de selectie is gezet. "Dat het tussen de trainer en mij niet goed zat, is duidelijk", zegt hij daarover. "Al moet ik zeggen dat ik in de laatste fase bij Ajax al inzag dat ik dingen aan mezelf moest veranderen. Het kwartje was toen wel gevallen, hoor."

Volgens Lang was op één iemand na iedereen dol op hem binnen de club. "Veel mensen vinden me een grappig, vrolijk ventje dat ook nog eens goed kan voetballen. Alleen kon niet iedereen daarmee omgaan", reageert hij daarop. "Maar hoofd opleidingen Saïd Ouaali, assistent-trainer Michael Reiziger en mijn oud-trainers Gery Vink, Frank Peereboom, Peter van der Veen, Mitchell van der Gaag, Witschge en Bogarde berichten me nog veel. Kennelijk heb ik ook iets goed gedaan."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

hag bogarde brugge dol gery grappig hoofdstuk inzag kwartje michael ouaali peereboom reiziger telegraaf veen ventje vink vrolijk weerwoord witschge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
was beter dat ze ten hag verkopen er luistert toch niemand naar ten hag het wijs neusje
+1/-1

3 jaar geleden
Heeft ten Hag toch nog iets goeds gedaan.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een goede Noa Lang zoals hij nu geregeld laat zien in Brugge had natuurlijk niet misstaan bij Ajax, dan is hij echt niet minder dan Labyad bijvoorbeeld. Dit soort uitspraken bevestigt alleen maar weer dat deze jongen niet de juiste mentaliteit heeft. Ik kan het akkefietje met Tadic en EtH ook nog goed herinneren, ook tekenend voor hem. Als hij zo door gaat zal die ook in Belgie uitgekotst worden zodra het een keertje tegenzit.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht