Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Derksen: 'Familie van Abdelhak Nouri denkt aan een bedrag tussen de 60 en 100 miljoen euro'

15 januari 2021 23:17 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Johan Derksen: "Familie van Abdelhak Nouri denkt aan een bedrag tussen de 60 en 100 miljoen euro"; image source: Pro Shots

Eerder deze week werd in de podcast 1-2-tje van Yves gemeld dat de familie van Abelhak Nouri genoegen zou nemen met een schadevergoeding van Ajax van 15 miljoen euro. Vrijdagavond meldde Johan Derksen in Veronica Inside dat hier echter niets van klopt. "Uit goede bronnen blijkt dat de familie een veelvoud daarvan vraagt", aldus Derksen. "Ajax komt een bedrag van 10 tot 15 miljoen meteen brengen. Dan zijn ze van de ellende af. De familie van Nouri en de advocaten hebben zijn carierre een beetje schematisch opgebouwd en per jaar gekeken wat hij verdient aan transfers en salarissen kom je op een gigantisch bedrag. Dat bedrag schijnt tussen de 60 en 100 miljoen te zijn. Het is dadelijk aan een rechter om dat te bepalen."

De familie van Nouri zou van mening zijn dat hij beter is dan Frenkie de Jong en Donny van de Beek. "Zij zijn natuurlijk wel een beetje gekleurd", zo gaf hij aan. "Zij zien nu wat die jongens allemaal in hun zak steken. En dat gaat nog jaren door. Dan kom je op een heel gek bedrag."




Tags

nouri derksen abelhak advocaten beek carierre dadelijk jong podcast schadevergoeding schematisch tje veelvoud veronica yves zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Verschikkelijk wat er gebeurd is, maar dit slaat toch helemaal nergens op. Wanneer geld belangrijker is en grotere rol speelt dan de gezondheid dan is er iets mis. Ik heb het idee dat het de familie Nouri nu alleen maar om het geld gaat. Dat is kwalijk. Geld is een bijzaak en geen hoofdzaak in dit geval. Zelfs met 200-300-400miljoen euro koopt Ajax en/of Nouri's familie zijn gezondheid niet terug.

Verder vind ik dat Ajax al heel veel gedaan heeft om Abdelhak en zijn familie zo goed mogelijk te faciliteren en te helpen. Het belangrijkste is dat de familie niks te kort komt om Abdelhak te ondersteunen, verzorgen en te revalideren.
+9/-0

 
3 jaar geleden
Precies, maar we kunnen de advocaat de schuld geven maar de familie Nouri zijn ook allemaal volwassen mensen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Net als Derksen is iedereen nu aan het suggereren.
Over advocaat, familie, Ajax etc.
Het gaat niet over "maar" voetbal.
Het gaat om menselijk leed.
Zolang mensen niet het naadje van de kous weten moet je dit onderwerp laten rusten om geen mensen te beschadigen en/of extra verdriet aan te doen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik mag 't natuurlijk allemaal niet zeggen wat ik denk want dat is 2021, maar we denken het bijna allemaal.. Hier laat ik 't maar bij.
+4/-0

3 jaar geleden
Je weet nooit hoe de toekomst zou zijn verlopen voor deze jongen maar een drama als dit is natuurlijk wel een uiterste.
Er is geen bedrag dat dit leed weg kan nemen maar iedereen moet wel realistisch blijven om tot elkaar te komen.
Wat Ajax tegen heeft is dat het zo'n publiekslieveling was, natuurlijk wordt hij gemist.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Eigenlijk is het heel simpel: de familie Nouri is het hoofd op hol gebracht door hun letselschade advocaat. Dat zijn de grootste onderkruipsels der aarde, die alleen maar zo veel mogelijk schadevergoeding willen bewerkstelligen, omdat ze dan zelf ook een hoger percentage krijgen. Het zijn net zaakwaarnemers wat dat betreft. Ik neem de familie Nouri deze belachelijke eis (als het waar is) dan ook helemaal niet kwalijk. Zij willen in de kern gewoon voor Nouri kunnen blijven zorgen, zonder in de financiële zorgen te komen. En Ajax wil daar graag bij helpen en is om die reden tot aan nu ook gewoon ruimhartig geweest (contract doorbetalen, medische kosten afdekken). De hele reden waarom men er nog niet uit is, is die advocaat die het onderste uit de kan wil omdat ie daar vooral zelf beter van wordt. Maar redelijkerwijs: stel dat Nouri het had overleefd, dan had alsnog elke cardioloog hem met klem geadviseerd om te stoppen met topsport. Die advocaat schermt met Blind, maar dat was een ontsteking aan het hart, geen afwijking. Dan is het eerder te vergelijken met Sno en we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Bovendien waren er op sportief vlak ook de nodige twijfels of Nouri de top fysiek wel aan zou kunnen. Er waren geen garanties op een carrière bij Barca of Real. Dus al deze zaken overziend, is een mogelijke eis van 60 tot 100 miljoen volkomen arbitrair en daarmee in mijn optiek onzin. Als je afspreekt dat je het laatste contract van Nouri verlengt met onbepaalde tijd (wat ongeveer 2 a 3 ton per jaar zal zijn ofzo, geen idee), en daarnaast de medische kosten voor je rekening neemt als Ajax zijnde, dan is de familie Nouri voor de rest van hun leven ontzorgd. Dat lijkt me veel redelijker.
+5/-0

3 jaar geleden
Diep triest dat de familie hier een slaatje uit wil slaan. Wat een vreselijke mentaliteit en wat een slecht voorbeeld. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor.
+2/-1

3 jaar geleden
Nouri was geen basisspeler en was al voorbij gestreefd door andere jongere gasten, de Ligt, vd Beek, Mazaroui en Frenkie. Geen rechter die hier mee in zee gaat met als als verhalen.
Ajax bood 10 jaarsalarissen, alle medische kosten en verzorging + verbouwingkosten. Dat was niet genoeg dus volgens de familie en die louche advocaat m/jurist.
Triest dit allemaal.
+4/-1

3 jaar geleden
Ongeloofwaardig die familie.
In hoeverre heeft Nouri wat aan die 100 miljoen.
Die familie wil dus 100 miljoen voor zichzelf.
Net of Ajax er baat bij zou hebben gehad dat Nouri uitgeschakeld zou moeten worden.
Sterker nog. Ajax had dus, sprekend in de taal van die familie en Nouri beter was geworden als V.d. Beek en De Jong, hebben zich trouwens al bewezen op het hoogste niveau, 40 miljoen plus 85 miljoen euro is 125 miljoen misgelopen.
Ik krijg een vieze smaak in mijn mond.
Hopelijk snel een uitspraak door de rechter.
Belachelijk die familie.
+4/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Stel dat ik een hartaanval op mijn werk krijg, dan zou zo'n eis ook kansloos zijn. Nouri moest nog beginnen zich te bewijzen.
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Als ze met deze geld zijn kind terug zou krijgen dan zou ik ze 100% steunen. Maar hier gaat nu alleen om geld en weet niet welke advocaat ze op de hol heeft gebracht dat ze deze zouden winnen. Je kan toch nooit voorspellen toekomst van iemand. Voor het zelfde geld schuur je alles in je been en is je loopbaan als voetballer over.
Het is echt jammer dat je via deze manier aan geld probeer te komen
+2/-0

3 jaar geleden
De 1 z'n bijna-dood, de ander z'n brood. Het hele verhaal is al triest, maar wordt alleen maar triester. De bedragen zijn echt bespottelijk
+3/-0

3 jaar geleden
Triest hoe deze situatie wordt misbruikt. Dit zou Nouri nooit gewild hebben. Zo een nuchtere en eerlijke jongen is het wel.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht