Transparent
Inloggen
Sluiten

Schalke 04-trainer Christian Gross: 'Ik voel dat Klaas Jan Huntelaar deze uitdaging graag aangaat'

15 januari 2021 19:37 - ESPN
Foto: Pro Shots

Schalke 04-trainer Christian Gross: "Ik voel dat Klaas Jan Huntelaar deze uitdaging graag aangaat"; image source: Pro Shots

Vrijdag werd Schalke 04-trainer Christian Gross op een persconferentie gevraagd naar de interesse in Klaas Jan Huntelaar. De Zwitser gaf daarbij aan te hopen dat de spits richting Gelsenkirchen komt. "Het is nog niet rond. De interesse is er wel van beide kanten", aldus Gross. "Als een speler met die persoonlijkheid, ervaring en kwaliteit ons kan komen versterken zou dat fantastisch zijn. Hij heeft donderdag nog gespeeld en toen liet hij zien dat hij nog steeds bepaalde kwaliteiten heeft. Alleen al zijn persoonlijkheid zou voor ons team heel goed zijn."

Gross heeft ook goede hoop dat Huntelaar uiteindelijk voor Schalke zal kiezen. "Als iemand voor Schalke heeft gespeeld, is hij besmet door Schalke. Hij heeft zelf verteld in een interview dat hij met veel plezier terugdenkt aan zijn tijd hier en dat hij hier goede herinneringen heeft. Ik voel dat hij deze uitdaging graag aangaat. Dat verdient het grootste respect."

Meer op ESPN




Tags

schalke gross huntelaar aangaat besmet gelsenkirchen terugdenkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Kunnen we deze meneer op vreedzame wijze het zwijgen opleggen aub. Ik zie Huntelaar graag als 2e spits het seizoen afmaken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht