Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico: 'Voor voetballers zijn dit speciale wedstrijden'

15 januari 2021 19:30

In gesprek met ESPN geeft Nicolás Tagliafico aan uit te kijken naar de wedstrijd tegen Feyenoord. "De laatste keer tegen Feyenoord scoorde ik ook. Dus hopelijk kan ik dat herhalen", aldus Tagliafico. "Voor voetballers zijn dit speciale wedstrijden. Een Klassieker spelen is altijd mooi. Helaas zonder fans nu. Dus dat maakt het wat minder intens. Maar het zijn wedstrijden die een voetballer altijd wil spelen. Belangrijke wedstrijden. Daar houd ik heel veel van."

Drie jaar geleden maakte hij tegen Feyenoord zijn debuut voor Ajax. "Ik herinner me dat wel. Ze riepen me ook nog uit tot man van de wedstrijd. Ik dacht dat dat vooral was omdat ik nieuw was. Een cadeautje omdat ik nieuw was", zo geeft hij aan. "Ik herinner me ook, een tijdje later, dat een nieuwe teamgenoot ook bij zijn debuut werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Toen dacht ik: daarom hebben ze me toen man van de wedstrijd gemaakt."




Tags

tagliafico feyenoord cadeautje espn herhalen klassieker teamgenoot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal