Transparent
Inloggen
Sluiten

'David Neres mist ook Feyenoord-thuis, Mohammed Kudus lijkt wel inzetbaar'

14 januari 2021 22:36 - ESPN
Foto: Pro Shots

"David Neres mist ook Feyenoord-thuis, Mohammed Kudus lijkt wel inzetbaar"; image source: Pro Shots

Ajax kan tegen Feyenoord nog niet beschikken over David Neres. Dat gaf Erik ten Hag aan in gesprek met ESPN. "Neres is nog niet zo ver", aldus Ten Hag. "Mohammed Kudus was er tegen FC Twente niet bij. Het was voor hem te kort dag na zondag. Hij heeft een behoorlijke blessure gehad en dit waren zijn eerste minuten. Ik hoop en verwacht dat hij er zondag wel bij kan zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

neres feyenoord kudus hag espn twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het zit Neres niet mee. Valt van de ene blessure in de andere.
+1/-0

3 jaar geleden
Neres prima gedaan in de CL, begint echter op Robben 2.0 te lijken.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat zijn ook mijn gedachten. Prachtige speler en ik blijf maar hopen dat hij weer kan spelen. Maar helaas zeer blessuregevoelig. Jammer voor hem en voor ons.
+1/-0

3 jaar geleden
Voor een carrière als Robben tekent elke speler. Robben is zelfs een favo van hem. Neres heeft een shirtje zelfs.

Gaat helemaal goed komen met David!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hij heeft niet het niveau van Robben natuurlijk, die had echt iets bijzonders zeker op links of op de counter kan ik me weinig spelers herinneren die zo langs tegenstanders glippen.

Neres is qua potentie daar net onder. Ik weet niet of extreme blessuregevoeligheid in die klasse wordt geaccepteerd door de Europese top, met een beetje pech beland je zo bij de Russische of Franse topclubs.

Maar goed, iets te vroeg om te oordelen of hij echt van glas is, maar moet geen jaar zo aansukkelen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
We hebben echt schuimpies in de selectie rondlopen. Niet naar neres verwijzend hoor, maar ik zag mazraoui ook weer met zijn handen voor t gezicht van de pijn, geblesseerd op t veld liggen na een onschuldig tikje. Je denkt dan 'zware blessure' maar ff later huppelt ie weer. Kom op man, beetje man worden hoor. Soms heb ik het idee dat een beetje spierpijn, een lichte kneuzing, een blauwe plek of een blaar al een reden is om niet te kunnen spelen.
+3/-1

3 jaar geleden
Jammer hoor.
Maar ook zonder Neres moet Feyenoord toch helemaal zoek gespeeld worden.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ajax is niet in de positie om welke tegenstander dan ook te onderschatten. Advocaat doet het heel goed in Rotterdam. Hij ziet ook dat Ajax het vaak moeilijk heeft, vooral achterin. Gisteren was het scoren ook een probleem. Tot Hunterlaar kwam.
+3/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
haha, we hebben met de hakken over sloot gewonnen van FC Twente. Niet omdat Twente zo goed was, maar omdat Ajax erg vaak de verkeerde beslissing maakte.
Waarom zou dit Ajax dan de nr. 2 van de eredivisie helemaal zoek spelen?

Misschien even met beide benen op de grond blijven staan. Tegen bijna de gehele huidige (sub)top hebben we punten laten liggen (Twente, Groningen, PSV). Alleen van Vitesse hebben we met 1 goal verschil gewonnen.

Feyenoord heeft sinds jaren weer kans om eerste te staan. Deze spelers zullen tot over het bod gemotiveerd zijn en alles kapot schoppen wat in de weg staat.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Het gaat hier om de klassieker, een wedstrijd die altijd op zich staat.
Laatste keer dat Ajax in eigen huis punten verspeelde was in 2015.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ajax is niet in topvorm. Als dit Ajax zonder blessures was en ingespeeld met gasten zoals Kudus, Neres in het team en in vorm en Haller erbij dan zou het misschien zo kunnen zijn. Echter dit is niet aan de orde. Dit team staat gek genoeg nog in de stijgers, waar Kudus, Haller, Neres nog een plek moet gaan vinden in het Ajax van 2021 en het hele team moet nog flink wennen aan elkaar als je een nieuwe nr 9 hebt en Kudus waarschijnlijk de nieuwe centrale middenvelder.
Kortom, dit Ajax moet vooral nederig zijn en wedstrijd voor wedstrijd geconcentreerd zijn en alles geven. Feyenoord vindt het heerlijk als de druk bij Ajax ligt en ze door iedereen al als verliezer worden genoteerd. Ajax kan alleen maar van zichzelf verliezen dan.


Wedstrijd per wedstrijd, 3 punten pakken en scherp zijn.
Wedstrijden dood spelen. En dat is dus niet zoals gister op de 89e minuut 1-1 spelen en KJ moet het fixen! Ajax had de eerste helft met 0-3 de rust in moeten gaan.

Als men 5 x Haller een mogelijkheid had geboden eerste helft, was het waarschijnlijk 0-3 bij rust. Maar spelers als Antony, Promes, Tadic, Klaassen verprutsen een boel mogelijkheden. Zoveel kansen hadden makkelijk simpel uitgetikt kunnen worden als men iets meer rust bewaard en overzicht.

Ik kijk uit naar Haller, Neres, Atony, Kudus en Tadic en dat alle middelmaat eruit wordt geloodsd.
+1/-0

3 jaar geleden
Van mij mag Kudus meteen in de basis beginnen. Alles beter dan Promes. Het enige wat deze kerel gedaan heeft tegen Twente is kansen om zeep helpen. Niet 1x overtuigend op goal geschoten...
+3/-0

3 jaar geleden
Ten Hag zit niet op een fitte Neres te wachten ,wie moet er dan plaats maken voor deze speler? Graag meer openheid.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Meer openheid? Is alles tegenwoordig een complot?

Tadic kan in punt van middenveld; Kudus,Gravenberch en Klaassen zullen ook niet allemaal altijd fit/invorm zijn en we moeten nog maar zien of Kudus zo goed is als hij in de voorbereiding leek, hij heeft ook iets slordigs.

Zolang TH Labyad maar niet overweegt voor de basis; die is prima als backup.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat heeft Neres eigenlijk ?
Elke blessure duurt bij hem minimaal weken.
Aangezien hij bij elk sprintje blijkbaar weer een grote kans maakt op een blessure is ook hij zo sachies an meer een last. Zonde want het is een klassespeler samen met Antony en Kudus.
Je kunt van Feijenoord zeggen wat je wilt maar zij vechten gedurende 90 minuten voor een goed resultaat. Bij Ajax kunnen ze het hoogstens 45 minuten opbrengen zo blijkt uit de praktijk. Met de spelers die Ajax heeft moeten ze Feijenoord op kunnen rollen echter als team spelen ze al een jaar onder de maat. Er komen geen automatismen en iedereen speelt voor zich.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs