Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Klaas Jan Huntelaar is een icoon bij Schalke 04'

14 januari 2021 21:03 - ESPN
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Klaas Jan Huntelaar is een icoon bij Schalke 04"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN bevestigde Erik ten Hag dat Schalke 04 interesse heeft in Klaas Jan Huntelaar. "Wij weten van de interesse. Schalke is in nood en Klaas Jan is daar een icoon", aldus Ten Hag. "Zo ver is het alleen nog niet. Ik weet van de interesse van Schalke. Waar dat toe tot leidt weet ik niet. Laat ik vooropstellen dat ik hem heel graag hier houd."




Tags

schalke hag huntelaar espn vooropstellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
En wat denk je dat ie bij ons is? Het wordt tijd dat Ten Hag hem ook als icoon behandelt. Wint vandaag ff een wedstrijd voor ons in die paar minuutjes.
+2/-0

3 jaar geleden
Niet laten gaan - hij beslist mooi maar eens een wedstrijd en laat weer eens zien wat een tactische flapdrol Ten Hag soms kan zijn. Dit is toch 100x beter dan die kleine Labyad in de spits. The Hunter - wat een icoon!
+3/-0

3 jaar geleden
Gezien zijn interview zojuist.....die gaat naar Schalke.
+1/-0

3 jaar geleden
" Houden".

Ik zou het niet eens overlaten aan KJ hoe erg ik hem ook mag.
Ajax heeft hem gewoon nodig. Nog 3 prijzen!
Ajax moet de keuze maken voor hem. Kiezen tussen 2 kinderen is te moeilijk. (zijn woorden)

Haller is nr 1 spits, KJ is inval spits.

Traore en Brobbey komen daarna pas. Hebben niet de status van Haller of KJ.
Brobbey is sowieso waarschijnlijk einde verhaal?

KJ neem afscheid met prijzen, ipv een degradatiedrama...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Klopt helemaal en iedereen op een na ziet dit ook. Die trapt hem zelfs bijna wekelijks op zijn ziel. Ekkelenkamp en Labyad zijn net zo ver dat ze de schoenen van Klaas mogen poetsen en toch kwamen die er weer eerst in.
We hadden al 317 kansen gemist en speelden Twente van de mat in de tweede helft. Het enige wat er ontbrak was een speler die een goal maakt. En die hebben we.En wat deed onze trainer? Hetzelfde als tegen PSV. De duivel op zijn staart trappen, het kalf in de put laten verdwijnen en veel te laat zijn opstelling aanpassen. Gelukkig hadden we Klaas nog. Als wij kampioen worden is het zeer zeker niet door onze trainer want die doet er wekelijks alles aan om het spannend te houden.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Overmars moet nu zeggen, sorry Klaas Jan.
Zie Twente. Je bent nog veel te hard nodig. Je mag niet weg.

Sorry KJ, maar je hoort hij Ajax en speelt nu bij Ajax. Je bent net zo hard nodig in Amsterdam. Plus je wil toch met prijzen afscheid nemen? Daarvoor kwam je terug.
+1/-0

3 jaar geleden
Als Huntelaar fit is moet je hem zeker in de eredivisie wedstrijden inzetten!! De kleine kabouter Labyad is gewoon niet goed genoeg voor Ajax.. hij heeft ontzettend veel kansen gekregen teveel.. maar hij maakt het niet waar!! Huntelaar is nog altijd bijzonder goed!!
+2/-0

3 jaar geleden
Hij is hard nodig bij Ajax.
Hij heeft kwaliteiten die Traore en Brobbey niet hebben.
Mocht Haller geblesseerd raken of oververmoeid dan heb je de poppen weer aan het dansen. Het effect van die 22 miljoen kan dan zo weer verdampen. Je haalt een speler omdat je te weinig spelers voor de spits hebt en vervolgens laat je Huntelaar gaan terwijl Traore en Brobbey nog niet eens speelklaar zijn. Moeten eerst weer wedstrijdritme opdoen zoals Ten Hag altijd aangeeft. Ajax komt niet geloofwaardig over als ze Huntelaar laten gaan.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal