Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lasse Schöne traint mee met Ajax'

14 januari 2021 11:37 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Lasse Schöne traint mee met Ajax"; image source: Pro Shots

Lasse Schöne traint voorlopig mee met Ajax. Dat bevestigt de middenvelder zelf in gesprek met Voetbal International. "Het is vrijblijvend, ik mag meetrainen om mijn conditie op peil te houden. Ook met het oog op komende zomer, het EK, is het belangrijk om een paar goede en fitte maanden te draaien. Ik weet nog niet waar dat uiteindelijk zal zijn", aldus Schöne. "Op dit moment is het heel mooi dat ik mee mag trainen, dat ik mijn conditie op peil kan houden en op hoog niveau kan meedraaien. Er is wel de nodige interesse, dus we gaan het allemaal rustig op een rijtje zetten. Geen overhaaste beslissingen nemen, vooral kijken wat voor ons als gezin en mezelf als speler het beste is."

Op social media verschijnen veel berichten van supporters die hem weer in het shirt van Ajax willen zien. "Dat veel fans me graag terug zien bij Ajax en zo over me praten, vind ik echt geweldig", zo geeft hij aan. "Dat doet me veel, want ik ben anderhalf jaar weg bij de club. Iedereen weet ook wat Ajax voor mij betekent, en het is mooi om te horen dat dit andersom vanuit supporters ook leeft."

Meer op VI.nl
Tags

schone conditie peil overhaaste vrijblijvend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Deze man is zo geliefd. Ook bij mij.
Ik hou van Lasse Schone. Hij is de pirlo van Ajax. Tevens ook iemand die echt van de club houdt. Geef hem gewoon een contract Overmars in ieder geval voor een half jaar. Schone schiet gewoon zo weer een beslissende vrije trap erin. Heerlijk.
Half jaar bij Ajax. Kan hij nog lekker prijzen winnen en met Klaas Jan, Blind, Klaassen, Tadic, Stekelenburg chillen en de jeugd scherp houden.
+8/-0

 
2 weken geleden
Deels met je eens, hij is zeer geliefd bij de supporters, ook bij mij. De goal tegen Real Madrid was het absolute hoogtepunt die ik nooit zal vergeten. Dit is eigenlijk een perfecte situatie: Ten Hag kan komende week kijken of hij nog met de groep mee kan komen (conditioneel en qua spelsnelheid), helemaal gratis. Als hij met het niveau mee kan komen, meteen een contract bieden voor 1,5 seizoen! Anders hem de optie geven om binnen de club een andere rol te vervullen. Uiteraard hoop ik op het eerste.
+3/-0

 
2 weken geleden
Heeft de beste vrije trap en corner van Ajax als hij weer in selectie gaat komen.

Schone staat met Messi in de top 3 meest gescoorde vrije trappen! Van de laatste jaren. Heerlijk!
+3/-0

2 weken geleden
Er is een Ajacied thuis gekomen.
Goeie vent.
Een contract als voetballer?
Er komt altijd een moment dat het over is maar op een andere manier aan de club binden als jeugdtrainer bijvoorbeeld?
Ja!
+2/-0

2 weken geleden
Contract!
Spelers als hij kunnen we altijd gebruiken. Al is het maar aankomende zondag de eerste 2 minuten. Wachten op een vrije trap van 30 meter...
+7/-1

2 weken geleden
Een contract geven?
Persoonlijk denk ik dat hij wel over zijn hoogtepunt heen is.
Dan zou hij zich echt ondergeschikt moeten maken binnen de selectie, zoals Huntelaar dat doet.
Daar zit denk ik ook meteen de crux, Lasse wil wekelijks spelen om met Denemarken het EK te spelen.
Maar dat je een speler als Lasse de optie van een contract moet geven, lijkt me logisch gezien zijn verleden.
+2/-0

2 weken geleden
schone nieuw contract geven gewoon terug nemen nog een paar jaar zou fijn zijn .
met vriendelijke groet JB Aertssen
+2/-0

2 weken geleden
Of hij nog van reguliere en vaste waarde kan zijn is nog maar de vraag, maar het is wel iemand die al die doodgevallen wedstrijden, waarbij 0,0 inzet en motivatie getoond wordt, met een dood spelmoment kan beslissen.
+2/-0

2 weken geleden
Hij is bij mij ook geliefd, maar ik wil wel verder kijken naar de toekomst. Hem erbij halen betekent dat jongens als Taylor en Ekkelenkamp er niet meer aan te pas gaan komen, en eigenlijk heb je Klaassen voor zijn positie gehaald. Zet je die er dan ook naast? Ik vind het een lastige...
+3/-0

2 weken geleden
Een sympathieke vent. Op en top professioneel.
Gezien het middenveld en het aantal middenvelders niet meer terughalen.
Beter voor hem en beter voor Ajax.
+1/-0

2 weken geleden
Ow yess!!! Fijn en goed dat mr. Schone mee mag trainen met Ajax! Hij hoort gewoon in het Ajax shirt te spelen! Dankje wel NEC voor deze geniale speler!! Je weet waar die vrije trappen komen en toch schiet hij ze erin:) hij heeft naast zijn talent ook z’n warmhartige persoonlijkheid en sympathie!! Nooit mopperen maar het laten zien op het veld en trainingen!! Waarom werd de Boer niet 5x kampioen met Ajax? Hij liet Schone teveel op de bankzitten in z’n laatste trainierseizoen!! Zegt al meer dan genoeg!!!
+2/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

amazon amerika belangengroepen dansen debat elsimao fier fraude greco hosting huichelaars huichelen joe kmh koen labyad marokkanen mms nuttige offline overheid parler praktijken promes pvv rechter stikstof trump uitgevonden verkiezingen