Transparent
Inloggen
Sluiten

Lasse Schöne: 'Ajax zit áltijd in mijn hoofd'

7 januari 2021 16:45 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Lasse Schöne: "Ajax zit áltijd in mijn hoofd"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Lasse Schöne aan open te staan voor een terugkeer bij Ajax. "Ajax zit áltijd in mijn hoofd, dat hoef je me niet te vragen. Ajax is mijn club en ik heb er een geweldige tijd gehad, dus zeg nooit nooit", aldus Schöne. "Het is niet onrealistisch. Het zou kunnen. Ik weet wel dat ik het qua niveau aankan. En qua fitheid ook, als ik een weekje getraind heb. Maar er is nog een partij bij betrokken, hè."

De Deen hoopt op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen spelen nadat zijn contract bij Genoa werd ontbonden. "Ik weet dat ik het nog aankan en er komt een EK aan hè, komende zomer. Mijn gevoel moet goed zijn en ik wil mijn plezier terugvinden", zegt hij daarover.

Meer op AD.nl
Tags

schone fitheid genoa onrealistisch ontbonden weekje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Hij komt als geroepen, halen voor dat hij naar de vijand gaat.
+3/-0

3 weken geleden
Gewoon lekker toevoegen aan de selectie.
+3/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Als jeugdrainer straks van harte welkom, maar als speler vind ik hem niet goed genoeg meer voor het niveau dat we nastreven (of je moet hem enkel kunnen inzetten bij vrije trappen en corners).
+2/-0

3 weken geleden
Nog een slak erbij, technisch zal het allemaal nog wel lukken, maar snelheid is de belemmerende factor. We zijn al zo snel met Blind en Schuurs. Gewoon niet meer aan beginnen.
+2/-1

3 weken geleden (gewijzigd)
Kom maar Lasse! Wat er de laatste weken allemaal rondliep op het middenveld is echt niet beter.
+1/-0

3 weken geleden
Geeft je wel weer een extra optie naast Gravenberch om een beetje de balans te bewaken. In het jaar met Frenkie naast hem rendeerde dat uitstekend. Je zou Klaassen dan wat vaker op 10 kunnen gebruiken, daar is het nu toch een beetje dunnetjes met alleen Kudus als echt goeie optie (gebaseerd op 3-4 wedstrijden dat ie fit is geweest) en Labyad die prima meekan tegen het rechterrijte van de Eredivisie maar te kort komt in topwedstrijden.
+1/-0

3 weken geleden
Ik gun deze man nog een EK.

Tevens met 5 wissels, kun je Schone misschien toch nog 15 min inzetten elke game? Free kicks, corners...
Eredivisie lukt hem nog wel?
+1/-0

3 weken geleden
De positieve reacties hier op zijn mogelijke komst zijn enkel gebaseerd op zijn goal tegen Real Madrid. Wees eerlijk.

Lasse Schone werd jaar in jaar uit uit de basis gespeeld door een talent uit JA om vervolgens weer een half seizoen op de bank te zitten, of op een onmogelijke plek geposteerd te worden waar we al helemaal geen fatsoenlijke alternatieven voor hadden. (kun je je nog herinneren hoe lang we moesten wachten tot die fakking corner aan de linker kant eindelijk genomen werd door onze rechtsback Lasse Schone??!)

We hebben jaren aan het Lasse Schone syndroom geleden, omdat er weer iemand verkocht werd en Lasse altijd de passie had om zich weer in de basis te knokken. Kwam er weer geen aankoop, en Schone werd in de loop van het jaar weer omgedoopt tot de beste 13e speler die je maar kon hebben.

Dit is geen aanvulling op voetballend niveau. Laat hem alsjeblieft terugkomen, maar dan als trainer!
+1/-3

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Lasse speelde zich jaar in jaar uit terug in de basis en heeft voor ons hele belangrijke wedstrijden gewonnen. Wees gewoon een beetje eerlijk en geef die man de credits die hij verdient. Dit alles los van het feit dat ik hem nu niet meer van toegevoegde waarde meer zie, gezien zijn leeftijd en fitheid.
+2/-0

 
3 weken geleden
Ik bekijk het juist van de andere kant dat jaar na jaar de trainers talenten erin hebben willen zetten die er uiteindelijk uit moesten omdat ze te wisselvallig waren. Een solide nummer 6, wat Schone werd nadat hij het op de 10 niet aankon bij Ajax, is cruciaal en ik zie daar veel liever een ervaren speler dan een 'jonge hond' (behalve als het een nieuwe De Jong is).
+2/-0

3 weken geleden
Ik heb jou ook nog altijd in mijn hoofd, wat een ster en prof ben je atijd geweest.
+1/-0

3 weken geleden
Heb hem helaas niet gevolgd sinds zijn vertrek bij Ajax maar ik kan me toch indenken dat hij voor de basis snelheid tekort zal komen. Het zal niet veel kosten dus in een KJ rol met een toekomst als veld trainer heb ik hem er graag bij!
+2/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

amazon amerika belangengroepen dansen debat elsimao fier fraude greco hosting huichelaars huichelen joe kmh koen labyad marokkanen mms nuttige offline overheid parler praktijken promes pvv rechter stikstof trump uitgevonden verkiezingen