Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Drommel: 'Ik denk dat ik met mijn kwaliteiten goed bij Ajax pas'

29 december 2020 10:03 - De Gooi- en Eemlander
Foto: Pro Shots

Joël Drommel: "Ik denk dat ik met mijn kwaliteiten goed bij Ajax pas"; image source: Pro Shots

FC Twente-keeper Joël Drommel werd de afgelopen periode meerdere malen gelinkt aan Ajax als mogelijke opvolger van André Onana. In gesprek met De Gooi- en Eemlander geeft de doelman zelf aan daarvoor open te staan. "Ik denk dat ik met mijn kwaliteiten goed bij Ajax pas. Qua type lijk ik best op André. En ik heb natuurlijk als voordeel dat ik lang én op aardig niveau gevoetbald heb. Bij Ajax ben je toch min of meer de elfde veldspeler in balbezit", aldus Drommel. "Of het er ook daadwerkelijk van komt, is de vraag. Dat ligt uiteindelijk allereerst bij Ajax. Het enige wat ik kan doen, is dit volhouden. Als ik gewoon mijn ding blijf doen, komt er vanzelf wel iets moois op mijn pad."




Tags

drommel eemlander lijk malen onana twente veldspeler volhouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Heeft zich dit seizoen echt bewezen. Mocht Onana weggaan, dan zou ik Drommel zeker halen. Ik zie meer in Drommel dan in Scherpen of Kotarski.
+4/-0

3 jaar geleden
Wederom een geweldige hype van de media. Na Ilhataren, Stengs en Boadu is dit de volgende. Hans Kraay opperde dit bij fox en tadaa... de nieuwe keeper voor Ajax. Doet het prima hoor dit seizoen net als heel Twente, maar vorig jaar was het om te janken.
+1/-1

3 jaar geleden
Ik weet het niet deze jongen kan aardig ballen tegenhouden maar is niet echt een keeper maar meer een voetballer die na een rode kaart van de keeper de trui aantrekt omdat er niet meer gewisseld mag worden.
De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik hem dit seizoen niet meer op zijn buik zie spartelen maar het blijft wel Ajax ipv Twente.
Iig zie ik het in Scherpen helemaal niet zitten.
Die is puur gekocht op leeftijd in combinatie met aantal wedstijden eredivisie zoals Zivkovic, Pierie en Johnsen.
Geen Ajax voetballers.
+1/-0

 
3 jaar geleden
mwah ik vind hem bij Jong Ajax best goed keepen. In de beker tegen Utrecht idd ongelukkig. Als je toch een nieuwe keeper wil aantrekken zou ik niet uitkomen op Drommel. Ik vind hem niet significant beter dan Scherpen. Je moet dan gewoon een keeper hebben die het al bewezen heeft. Zo niet, dan inzetten op jeugd wat je al in huis hebt.
+2/-1

3 jaar geleden
Lijkt me niet de gedroomde opvolger van Onana, maar beter dan Scherpen en Kotarski is hij zeker
+2/-0

3 jaar geleden
snel kopen!!! en geef AZ 50 miljoen en koop voor dat geld de 4 beste spelers van AZ
+1/-2

3 jaar geleden (gewijzigd)
Is welkom. Wat een trap. Legt hem bij iedereen op de stropdas. Spreekwoordelijk dan, normaliter speelt namelijk niemand met een stropdas.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal