Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Bye 2020 | ‘Kijken nog steeds naar clubs als Bayern en Barcelona’

24 december 2020 18:51 - Ajax TV




Tags

barcelona bayern bye

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ja Edwin zal best en ambities zijn leuk. Maar als je van de halve finale CL naar het aantrekken van Labyad, Klaiber, Bande, Schuurs gaat dan gaat er iets goed mis.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Labyad speelde al bij Ajax in het seizoen 2018-2019.

- Klaiber is als back up gehaald van Mazraoui.

- Bande heeft hele zware blessures gehad - hoe een speler hiervan terug komt weet je nooit.

- Schuurs was een talent maar is aan het mislukken bij Ajax.


- Je kan Sar aanrekenen en de anderen dat ze Schuurs zoveel vertrouwen blijven geven ondanks dat hij niet goed genoeg is voor de CL en er geen goede RCV na de ligt is gekomen: Mangalan, Pieri, Schuurs....

- Maar 1 op de 2 aankopen mislukt nou eenmaal.
+5/-0

3 jaar geleden
Zie dit jaar maar kampioen te worden. Dat zie ik zo 1,2,3 nog niet gebeuren.
+1/-0

3 jaar geleden
Ja ik kijk daar naar op de tv Edwin. Maar beetje pas op de plaats maken zou ook wel chique zijn.
Verder zou het netjes zijn om eens met spelers als Neres en Antony in gesprek te gaan hoe het komt dat ze natrappen. Straks tegen Pisvee in de 5e minuut is dit een rode kaart.
Daarbij ook verbaasd om de reactie van onze trainer daarna aan de zijlijn.

Maar goed. Voor iedereen prettige feestdagen. Tot in januari 2021. Geen excuses meer en elke wedstrijd is een finale! Te beginnen tegen die boeren!
+1/-0

3 jaar geleden
Sowieso iedereen die als een kip zonder kop riep aan het begin van het seizoen dat Ajax ff appeltje/eitje kampioen zouden worden moeten misschien even weer achter de oren krabben waarom men maar keer en keer zo over optimistisch dit roept. Alsof het makkelijk is om kampioen te worden van de eredivisie? Niet dus.

Zeker niet in DIT corona seizoen, zonder publiek, met CL wedstrijden en wedstrijden die elkaar opvolgen in een enorm hoog tempo. Al die zaken spelen ook mee. Daarnaast hebben AZ, FEY, PSV hun beste spelers in principe kunnen behouden en soms zelfs versterkt waar Ajax Van den Beek, en Ziyech kwijt is.

Dus, hoezo appeltje, eitje?

Het wordt waarschijnlijk moeilijker dit jaar dan vorig jaar want Ajax is zijn patron in het veld kwijt met CL waardige kwaliteiten en zijn nr 10 die zelfs cool bleef in Turijn, Madrid, Valencia, Spurs.

Ten Hag heeft overigens nog niet 2 wedstrijden met zijn beste 11 kunnen spelen.
Dus met Neres, Kudus, Mazraoui, Klaassen, Tadic, Antony, Blind, Onana, Schuurs, Gravenbergh, Tagliafico. Volgens mij heeft nog niet eens 1 x 90 minuten met zijn favoriete basis kunnen spelen. Dus dat is gewoon ook heel zuur. Zuur voor iedereen. Normaal speel je 6 x samen in de voorbereiding met je beste 11 voordat je begint aan een seizoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik geef je hierin gelijk Donvito.
Echter heeft de concurrentie daar ook last van. En je kan er haast van uitgaan dat het dit seizoen zal blijven de wisselingen door corona en of blessures.
Aan de technische staf de taak om het beste elftal steeds op te stellen en spelers in topvorm zien te krijgen straks in januari
+2/-0

 
3 jaar geleden
Zyech is een aderlating, alhoewel als we eerlijk analyseren, hij net zo vaak als goed ook matig kon spelen. Van de Beek is vervangen door Klaassen en dat is geen achteruitgang, hoewel Klaassen de laatste wedstrijden ook niet in goede doen is, maar wie wel ? Sinds de geruchten rondgingen over vd Beek , dat Real M hem wilde , werd het een stuk minder. Kudus heeft potentie, maar moet het volgens mij eerste een volledig seizoen bewijzen, jammer van zijn blessure. Anthony heeft ook potentie, maar heeft soms Suarez trekjes, van die rare streken die duiden op frustratie, waarmee je je team aardig kan benadelen. Het overgrote deel van de aankopen van de laatste 2 jaar dreigt het niet te redden . De grote makke bij het Ajax van de laatste jaren is echter die structurele slordigheid en in de beslissende wedstrijden als het er echt om gaat te vaak niet thuis geven . Gaat het hier dan om de kwaliteit van de spelers f om de kwaliteit van de trainer. Dat het team slechts zelden in de zelfde samenstelling kan spelen komt deels door blessures maar ook door de gemaakte opstelling. Ook de gemaakte wissels en beslissingen roepen bij mij regelmatig vragen op. Als je naar het voetbal in Nederland kijkt dan zojn de meeste clubs zeer matig. In welke samenstelling Ajax ook zou voetballen , het zou een uitkomst moeten zijn die van te voren ingevuld kan worden. Er zijn slechts een oaar clubs die het Ajax moeilijk zou kunnen maken. De grootste tegenstander van Ajax is Ajax zelf. Spelers schijnen zich blijkbaar niet te kunnen motiveren voor de gemiddelde wedstrijd in Nederland. De trainer krijgt het blijkbaar ook niet voor elkaar. Maar dan nog is het steeds die tenenkrommende slordigheid die dit Ajax steeds de das om doet.
+1/-0

3 jaar geleden
Je kan beter kijken naar clubs zoals Groningen, Twente en Willem II meneer Sar. Kap eens met die wilde dromen van jullie. We zijn middenmoot in Europa en dat zal altijd zo blijven met de kut mentaliteit die er in de ploeg zit. Gooi die Ten Hag er uit, begin daar eerst maar eens mee. Misschien hebben we dan weer een uitschieter in Europa over 2 "tussenjaren".
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal