Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat Moszkowicz: 'Als het mes hoger was geplaatst, had hij het misschien niet overleefd'

23 december 2020 22:04 - RTL Boulevard
Foto: Pro Shots

Advocaat Moszkowicz: "Als het mes hoger was geplaatst, had hij het misschien niet overleefd"; image source: Pro Shots

Zoals bekend wordt Quincy Promes verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij afgelopen zomer. De advocaat van het slachtoffer heeft bij RTL Boulevard meer details onthuld. Zou zouden drie getuigen kunnen bevestigen dat de aanvaller van Ajax daadwerkelijk heeft gestoken. "Mijn cliënt had oprecht tot het moment dat hij werd aangevallen geen idee over eventuele onmin. Sterker nog, hij was uitgenodigd door de zijde van Promes voor het feestje," aldus Yehudi Moszkowicz. "Ze hebben nog gezellig een dansje gemaakt op het feestje, een borrel gedronken, mijn cliënt en de heer Promes. Er zijn ook nog foto's gemaakt. Er was geen vuiltje aan de lucht. Tot het moment dat hij de aftocht wilde gaan blazen van het feestje en hij werd aangevallen."

Gesuggereerd wordt dat de slachtoffer iets gestolen zou hebben. "In de dagen daarna is het ijselijk stil geweest aan de zijde van Promes. Mijn cliënt had wel verwacht dat iemand hem zou opbellen en zou vragen hoe gaat het met je, dat is niet gebeurd", zo geeft de advocaat aan.

Het had bovendien veel slechter af kunnen lopen. "Wanneer het mes nog wat hoger was geplaatst, had eventueel de slagader van het been van mijn cliënt geraakt kunnen worden en dan had hij het misschien niet overleefd", zegt Moszkowicz daarover.

Meer op RTL Boulevard
Tags

advocaat client moszkowicz promes overleefd slachtoffer aftocht borrel boulevard dansje foto gestolen getuigen gezellig heer ijselijk lucht onmin opbellen slagader steekpartij verdacht vuiltje yehudi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als Bologna net niet de 2-2 maakte tegen Atlanta had ik nu 270 euro gewonnen met de toto... als als...
Dat RTL boulevard hier ook gebruikt word als bron.
Feiten a.u.b.
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Als, eventueel, misschien ... noemt zich advocaat. Wat voor zaak heb je dan eigenlijk? Als mijn pizza bakker eventueel bestrijdingsmiddelen op de pizza had gedaan, had ik dat misschien niet overleefd.
+1/-1

3 jaar geleden
Dit optreden heeft de zaak van de advocaat niet echt sterker gemaakt. Uitgenodigd door Promes, gezellig een borrel en een dansje en geen vuiltje aan de lucht? En uit het niets ramt Promes een mes in het been en heeft hij geluk dat hij hem niet dodelijk heeft verwond? Los van de vraag of Promes het heeft gedaan (dat is natuurlijk mogelijk), zijn er heel veel vragen bij deze zaak; getuigen die het zouden hebben gezien, getuigen die het tegenovergestelde verklaren, diefstal, maanden wachten met aangifte. Ben heel benieuwd of er genoeg bewijs is. Waar is bijvoorbeeld het steekwapen? Wie heeft deze in bezit?
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey farioli forbs frimpong gaaei hato jim jong kaplan kiki mislintat oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sutalo timber traore wilson