Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax met tien man onderuit tegen Telstar

21 december 2020 23:08
Foto: Pro Shots

Jong Ajax met tien man onderuit tegen Telstar; image source: Pro Shots

Jong Ajax is maandagavond onderuit gegaan in eigen huis tegen Telstar. De ploeg van Mitchell van der Gaag verloor uiteindelijk met 1-2 op Sportpark de Toekomst. Via Ar'jany Bandé kwam Jong Ajax al snel op voorsprong, maar een rode kaart van Hassane Bandé zorgde voor een tik bij de ploeg.

Telstar kwam al snel op gelijke hoogte, maar het was vervolgens Jong Ajax die kans op kans kreeg om de punten toch in eigen huis te kunnen houden. Bovendien werd vlak voor de 1-1 een doelpunt van Donny Warmerdam onterecht afgekeurd. In de slotfase kwam Telstar vrijwel uit het niets op voorsprong en ook een aanvalsoffensief in de laatste minuten bracht niets meer uit.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Van Gelderen, Llansana (26' Hillen), Musampa, Baas (79' Van der Sloot), Regeer, Jensen, Warmerdam (64' Fitz-Jim), Martha (79' Hansen), De Waal (64' Pinas), Bandé




Tags

jong bande aanvalsoffensief gelderen hansen hillen jany jensen jim kotarski llansana martha musampa pinas regeer waal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Jong Ajax verdiend voor met 1-0 met rust. Ongelukkig, maar duidelijk wedstrijdritme tekort voor Bande waardoor hij terechte rode kaart opliep. Zuivere 0-2 Jong Ajax afgekeurd. Daarna twijfel ik echt of de 1-1 niet buitenspel was van Telstar. Jammer dat Jong Ajax daarna toch niet in de omschakeling 2 x scoorde. De keeper van Telstar stond telkens goed, jammer. Ik vond gelijkspel echt wel verdiend met 10 spelers.
+3/-0

3 jaar geleden
Vond Ajax helemaal niet slecht en ze hebben dit keer echt geknokt! Ik vindt de scheidsrechter behoorlijk slecht, zag alles van Ajax en Telstar kon alles doen, was een glaszuiver doelpunt, Ajax had echt veel meer verdiend!!
+2/-0

3 jaar geleden
Via Ar'jany Bandé kwam Jong Ajax al snel op voorsprong, maar een rode kaart van Hassane Bandé zorgde voor een tik bij de ploeg.

Ar'jany moet Hassane zijn hier.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal