Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: “Toch klasse om zo te leveren na een heel zwaar jaar”

20 december 2020 17:06

Ajax-coach Erik ten Hag toonde zich na afloop tevreden over de eerste helft. Ten Hag: “Die was uitstekend. We waren geconcentreerd en stonden in een goede formatie. Toch klasse om zo te leveren na een heel zwaar jaar."

Hij kon echter natuurlijk ook niet zijn ogen sluiten voor het onverwacht zwakke vervolg: “Je ziet dat als je een procentje minder levert dat ADO er dan ook onderuit kan voetballen en kansen krijgt. Dan zie je ook dat het niet zo simpel is als het soms lijkt. Maar het was inderdaad gewoon niet goed in de tweede helft en ja: het was wel meer dan een procentje minder.”

Het goede gevoel overheerste echter. “Uiteindelijk ga je hier weg met waarvoor je gekomen bent: de drie punten. Maar je ziet dat je het tegen iedere tegenstander moeilijk kunt krijgen.”

De trainer liet tenslotte weten niet te verwachten dat Edson Alvarez binnenkort gaat vertrekken. “Dat is mij niet bekend. We willen ook geen spelers verliezen want we hebben met dit programma alle spelers hard nodig. Een brede kleedkamer is belangrijk.”




Tags

hag procentje ado alvarez geconcentreerd onverwacht overheerste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos