Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Kudus keert terug op trainingsveld

15 december 2020 16:18 - Twitter Ajax
Foto: Pro Shots

Mohammed Kudus keert terug op trainingsveld; image source: Pro Shots

Mohammed Kudus is weer teruggekeerd op het trainingsveld bij Ajax. Dat meldt de club via het eigen Twitter-account. Kudus viel bijna twee maanden geleden geblesseerd uit in het Champions League-duel tegen Liverpool, maar lijkt bijna weer inzetbaar voor Erik ten Hag. De trainer liet zaterdag na de wedstrijd tegen PEC Zwolle al weten dat de Ghanees op de weg terug was. "Hij zit in zijn laatste fase van zijn revalidatie. De kans bestaat dat hij snel in actie komt", aldus Ten Hag.




Discussieer mee op de forums


Tags

kudus hag liverpool pec revalidatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Geweldig nieuws! Ik denk dat Kudus echt de missende schakel was in de CL. Een échte 10 met uitstraling en lef! Dan kan Labyad voorlopig zijn schoenen poetsen!
+2/-0

 
3 jaar geleden
We gaan het zien.
Ten Hag wilde hem in het begin nog als links back neerzetten(?).
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja, Ten Hag is wel vaker in de war. Tadic als rechtsbuiten.. Alvarez op middenveld.. Labyad in de spits (of überhaupt in de opstelling).. Uiteindelijk komen de spelers op de juiste plek terecht.
+1/-0

3 jaar geleden
Zou mooi zijn als we in januari iedereen weer aan boord hebben inclusief Promes.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Mooie voetballer die Koedouche. Laten we hopen dat ie de oude weer is.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Beste nieuws van deze week - nu lekker rustig terug brengen en hem rust geven wanneer het kan. Hoe zeer ik ook de huidige proef ballonnetjes van Ten Hag zat ben, we kunnen best met zo'n fantasie opstelling winnen van het tweede rijtje.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos