Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nog onduidelijk of Quincy Promes langer in de cel moet blijven'

14 december 2020 19:23 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Nog onduidelijk of Quincy Promes langer in de cel moet blijven"; image source: Pro Shots

Het is nog onduidelijk of Quincy Promes langer in de cel zal moeten blijven. Dat liet een woordvoerder van het Openbaar Ministerie weten tegenover het ANP. Een beslissing of de aanvaller van Ajax wordt voorgeleid aan de officier van justitie moet nog genomen worden. Promes wordt verdacht van een steekpartij waarbij een familielid van de Ajacied zwaar gewond raakte.

Meer op AD.nl
Tags

promes cel anp familielid gewond justitie officier openbaar steekpartij verdacht voorgeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik begrijp niet dat de aangifte niet dadelijk werd gedaan. Daarom denk ik dat er een neefje is dat geld wil en omdat Quincy niet wilde betalen is er aangifte gedaan. Hopelijk loopt het allemaal met een sisser af.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik hoop vooral dat dit netwerk geen achterklap rubriek wordt van dit proces. Laten we het hier over voetbal hebben.
+1/-1

3 jaar geleden
Hoe je het ook wendt of keert, dis is enorm schadelijk voor de persoon Promes en Ajax. Hij kan er helemaal niets mee te maken hebben gehad, hij kan het zelf gedaan hebben - dit is gewoon schadelijk voor je reputatie.

Zoals iemand eerder al zei, de meeste mensen zullen geen feestjes hebben waar dit gemeengoed is en iemand zomaar even neergestoken wordt. Net als andere voorbeeld beroepen hoort Promes er gewoon voor te zorgen dat hij niet in dit soort situaties komt, net zoals dat hele corona gebeuren eerder in het jaar.

Dit in combinatie met zijn slechte spel vraag ik mij toch af wat dit doet met de rest van het team, vooral als dit een ervaren voorbeeld speler hoort te zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Om te leren heb je goede en slechte voorbeelden nodig.
Laten anderen er een wijze les uit trekken.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat kan je wel stellen ja. Lekker balletje trappen met zijn gabbers tijdens de lockdown, familiefeest in een loods tijdens covid en dan nog een steekpartij als toetje. Links en rechts zitten in ieder geval een paar draadjes los bij hem en/of zijn omgeving. Schuldig of onschuldig denk ik dat Promes het sowieso wel kan schudden bij Ajax door deze voorvallen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst