Transparent
Inloggen
Sluiten

'Quincy Promes gearresteerd na steekpartij'

13 december 2020 11:33 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Quincy Promes gearresteerd na steekpartij"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Quincy Promes zondagochtend is gearresteerd. De aanvaller van Ajax wordt verdacht van betrokkenheid bij een ernstige steekpartij in juli van dit jaar. Promes wordt verdacht van mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. Hij is in verzekering gesteld en zal maximaal drie dagen in de cel moeten blijven. De voorlopige hechtenis kan nog eens worden verlengd.

Promes gaf eind juli een groot familiefeest in een loods van zijn eigen bedrijf. Tijdens het feest kreeg hij hevige rezuie met een familielid en zou hem vervolgens hebben gestoken met een mes. De man heeft uiteindelijk een maand geleden aangifte gedaan. In een reactie tegenover De Telegraaf geeft politiewoordvoerder Jelmer Geerds dat er geen rekening is gehouden met het speelschema van Ajax aangezien de aanvaller nu pas is opgepakt. "We hoorden pas een maand geleden van het incident. Daarna is een onderzoek gestart en dat heeft vanochtend tot een arrestatie geleid", zo geeft hij aan.

Ajax heeft in een reactie aangegeven tegenover De Telegraaf aangegeven dat het informatie aan het verzamelen is over de arrestatie van Promes. "Quincy is niet op de training verschenen", was het enige wat een woordvoerder wilde zeggen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

promes gearresteerd steekpartij telegraaf arrestatie verdacht aangifte cel familiefeest familielid geerds hechtenis hevige jelmer loods mishandeling politiewoordvoerder rezuie speelschema verzekering zondagochtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Bericht staat inmiddels ook bij de NOS. Zou dit dan ook meteen de verklaring zijn dat zijn spel dit seizoen stukken minder is dan voorgaand seizoen? Ik bedoel, hij kan voetballen als de beste en was vorig seizoen regelmatig één van de uitblinkers. Dit seizoen komt hij nog geen lantaarnpaal voorbij en heeft hij vele kansen gemist. Dan zou 1 + 1 wel eens 2 kunnen zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
Straalde nooit enige vorm van intelligentie uit.
Met zo n carrière betrokken raken bij zo n incident hoe dom ben?
Kan er ook nog wel bij. Selectie ligt al half op apen gapen.
+1/-0

3 jaar geleden
Dit zegt niks over zijn voetballende capaciteiten, eerder over zijn gebrek aan denkvermogen (zie ook dat incident met het voetballen op een pleintje tijdens corona). Zo blijven er weinig spelers over. Ik ben benieuwd wat er gebeurt als dit waar is; wat voor invloed heeft het op zijn seizoen, zijn transfersom etc. Het is duidelijk dat het team en de club flink gedupeerd worden als de berichten kloppen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als dit blijkt te kloppen, afscheid van nemen per direct. Je verlies pakken en door gaan.
Zulke figuren moeten niet om je club heen hangen.
Maar goed eerst de feiten afwachten. De NL media is door en door verrot, dus nog maar even afwachten.
+8/-1

3 jaar geleden
schandalig van promes. direct ontslaan. komen we goed koop van af. die jongen vindt zich zelf heel goed. nu snel betere speler kopen. opgeruimd staat netjes.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Goedkoop gaat het niet zijn, je schrijft gewoon minimaal 10 miljoen af...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Is die al veroordeelt dan? Simpele reactie van je.
+7/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Hij is alleen verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij.
En natuurlijk waar rook is is ook vuur maar de mate van de ernst van het incident staat nog niet vast.
Ik vind het vreemd dat er 4 maanden later pas aangifte wordt gedaan, geen melding is gemaakt door het ziekenhuis/artsenpost waar de man is behandeld, de politie een maand nodig heeft voor onderzoek terwijl ze graag scoren met bekende namen en de pers (Valentijn Driessen bijvoorbeeld) daar nooit lucht van gekregen heeft.
Ik ben geen fan van Promes met name door zijn uitdagende dansjes als hij gescoord heeft maar enige voorzichtigheid is hier wel gepast.
+3/-0

3 jaar geleden
zolang de rechter geen uitspraak heeft gedaan ben je in dit land niet schuldig
+6/-0

En un momento dado (geschorst)
3 jaar geleden
Volgens mij is hij opgepakt vanwege het onderzoek en ben je pas schuldig als je bent veroordeeld. Als hij hier schuldig aan is kan hij een carriere bij Ajax verder wel vergeten lijkt me. Maar eerst maar eens het onderzoek afwachten vóór hem meteen aan de schandpaal te nagelen.
+2/-0

3 jaar geleden
Dat is schrikken, vooral om dat we in een tijd leven waar de tegenstellingen erg groot zijn. Ik hoop voor iedereen op een goed einde.
+1/-1

3 jaar geleden
5 jaar geleden berichtte de Telegraaf dat een paar jeugdspelers een vrouw hadden mishandeld, dat bleek uiteindelijk ook wel een beetje anders te liggen. Eerst maar eens het onderzoek afwachten voordat we hier gaan roepen dat ie ontslagen moet worden..
+2/-0

3 jaar geleden
Bizar nieuws zeg. Eerst maar eens afwachten hoe en wat ...
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst