Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag verwacht geen wisselingen in de winterstop maar houdt kleine slag om de arm betreffende Danilo

12 december 2020 22:44

Hans Kraay ondervroeg Erik ten Hag na de wedstrijd en had het voornamelijk over het naderende afscheid van Klaas-Jan Huntelaar en een eventuele tussentijdse terugkeer van Danilo.

Erik ten Hag desgevraagd: "Klaas regisseert zijn eigen afscheid, dat moet je met zo'n carrière ook doen." De trainer was tegen PEC weer eens blij met zijn oudste pupil. "Hij neemt de ploeg bij de hand en dat hadden we nodig. De energie die hij meebrengt, prachtig om te zien."

Kraay probeerde vervolgens de trainer nog te triggeren door de suggestie op te werpen om Danilo tijdens de winterstop terug te halen van FC Twente. "Nu nog niet over nagedacht", gaf Ten Hag aan, "We zijn het seizoen begonnen met drie spitsen en we hebben in allen vertrouwen, ik verwacht niet dat er wat gaat gebeuren."

Maar vervolgens wilde Erik ten Hag toch niet definitief zeggen dat Danilo niet terug zal komen in de winter. "Dat zullen we gaan bekijken."
Discussieer mee op de forums


Tags

hag danilo kraay wisselingen hans huntelaar meebrengt naderende ondervroeg pec pupil regisseert suggestie triggeren twente werpen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

allan award barcelona cruyff danish denemarken donvito europacup fier fifa footballer greatest joe juventus koen laudrup madrid michael monchengladbach players rijkaard roglic schipahoy simonsen simonson spelbos time uefa world year