Transparent
Inloggen
Sluiten

Jack van Gelder: "250 miljoen op de bank en dan een team hebben staan dat kwalitatief, zo blijkt bij een paar blessures, niet goed genoeg is."

9 december 2020 22:00

Ook bij Ziggo Sport werd de wedstrijd balend nabesproken. Jan van Halst, kijkend naar de kans van Davy Klaassen: “Hier had Donny van de Beek moeten staan, die kijkt over de bal heen.” “Die maakt deze”, vult presentator Jack van Gelder aan. “Klaassen heeft teveel oog voor de bal die onder hem ligt."

“Terwijl hij toch deze situaties gewend is”, neemt Van Halst over. “Het was wel een prachtige aanval.” Over de rode kaart voor Gravenberch zegt Jack van Gelder: “Het is gewoon zwaaien."
“Het is heel ongelukkig en onhandig”, vindt collega Van Halst die nog flinke kritiek had op Perr Schuurs bij het zien van de 0-1: “Hij is hier weer toeschouwer.” Jack van Gelder is milder: “Je moet met tien man ruimtes gaan weggeven dan is het wachten op deze treffer.”
“Dit had niets met een man minder te maken, je bent in deze situatie in een overtal”, aldus Jan van Halst.

Na het horen van de uitspraak van Erik Ten Hag dat 'de Europa League ook een mooi toernooi is' stak Jack van Gelder nog even fel van wal. "De zilveren botter is ook een mooi toernooi hoor. "250 miljoen op de bank en dan een team hebben staan dat kwalitatief, zo blijkt bij een paar blessures, niet goed genoeg is."




Tags

gelder jack halst kwalitatief balend beek botter gravenberch hag kijkend milder onhandig overtal presentator schuurs toeschouwer wal ziggo zilveren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos