Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Gijp: “Legt hij hem erop is het goed, doet hij dat niet is het ook goed”

9 december 2020 21:50

In de studio van SBS 6 toonden ook de analisten Wim Kieft en René van der Gijp zich teleurgesteld. Kieft: “Het valt heel erg tegen. Davy Klaassen was te wild en blind bij die kans, ik moet zeggen dat Ekkelenkamp knap doorhakte. Een echte goede voetballer zoals Tadic legt zo’n bal in de hoek."

Volgens collega Van der Gijp heeft Ajax teveel kwaliteit ingeleverd. “Spelers als Frenkie de Jong, Donny van der Beek en Matthijs de Ligt heb je nu niet meer. Zo’n Klaassen is ook een goede voetballer maar toch net wat minder. Je hebt teveel kwaliteit ingeleverd.”
Over het vermeende penalty geval. “Legt hij hem erop is het goed, doet hij dat niet is het ook goed.” Wim Kieft vond het geen pingel. “Er is wel contact maar te weinig. Die tweede gele kaart voor Gravenberch was heel zwaar gestraft. Hji maakt zich breed maar heeft geen enkele intentie om te slaan. Iedere voetballer maakt zich zo breed.”




Tags

gijp kieft beek blind doorhakte ekkelenkamp gravenberch hji jong pingel tadic wild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs