Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen uitgeroepen tot Speler van de Maand

4 december 2020 18:18 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Davy Klaassen uitgeroepen tot Speler van de Maand; image source: Pro Shots

Davy Klaassen is uitgeroepen tot beste speler in de Erevisie van november. Dat heeft de Eredivisie CV bekend gemaakt. Op basis van statistieken wordt iedere maand een voetballer uitgeroepen tot beste speler en dit keer is die eer voor Klaassen. Sinds zijn terugkeer bij Ajax overtuigt hij met onder meer een passnauwkeurigheid van 91,4%. Het hoogste gemiddelde van alle spelers met minstens vijf wedstrijden in de Eredivisie.

Klaassen is de zevende Ajacied die is uitgeroepen tot Speler van de Maand sinds deze vanaf september 2017 werd uitgereikt. Vorige maand was Lassina Traoré de laatste.

Logischerwijs staat Klaassen ook in het Elftal van de Maand. Op het middenveld staat ook Zakaria Labyad, terwijl de aan FC Twente verhuurde Danilo Pereira in de aanval staat.




Tags

eredivisie danilo eer erevisie labyad passnauwkeurigheid traore twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Ook daarom begreep ik weer eens niets van de beslissing om Alvarez opeens op de plaats van Davy te zetten tegen Liverpool. Op zich deed Alavarez dat in verdedigende zin niet eens slecht maar Davy was echt super vanaf die positie, echt vele malen beter als Alvarez.
Ook Labyad voetbalde zich zowaar in het elftal van de maand en Gravenberch had de beste maand uit zijn nog prille carrière achter de rug.
En dan gooit hij het middenveld helemaal om tegen Liverpool. Dus niet never change a winning team maar de hoge hoed was de oplossing volgens de trainer. Hopelijk heeft hij zijn lesje geleerd en speelt Davy weer op zijn eigen plek tegen Atalanta. Net als Labyad en Gravenberch. Back to the winning team.
Davy is op zijn best als rechtshalf, niet achter de spitsen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Verstandigste aankoop dit seizoen.
Zowel Kudus als Anthony zouden hem kunnen ontstijgen maar dat is afwachten.
Klaassen is altijd goed voor een 7.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Kudus gaat er grote worden.
Antony doet het leuk kan alleen nog maar beter worden.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht