Transparent
Inloggen
Sluiten

Analisten Kieft en Derksen positief: "Ajax speelde uitstekend"

1 december 2020 23:51

In de studio van SBS 6 had het duo Wim Kieft / Johan Derksen ook naar de wedstrijd gekeken. "Ik vind dat Ajax uitstekend speelde", zegt nestor Derksen, "Onana maakt die fout maar als hij weggaat heeft Ajax een probleem want ga maar eens een doelman zoeken van dit niveau. Nee, ze deden het goed, zeker als je bedenkt dat de twee vleugelspitsen niets goeds deden."

Wim Kieft legde als oud-spits de twee kopkansen onder de loep. "Davy Klaassen is al niet echt een kopper en vanaf die plaats is het onmogelijk de lange hoek te vinden. Huntelaar maakte een actie waaraan je kon zien dat hij een echte spits is maar had net het geluk niet. Een fractie eerder of later die bal raken en hij gaat er in de lange of korte hoek in." Over de buitenspelers had hij ook nog een mening. "Ze zijn allebei te bescheiden. Als je zo snel bent moet je er meer voor gaan."




Tags

derksen kieft bedenkt buitenspelers fractie huntelaar kopkansen kopper loep nestor onana vleugelspitsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos