Transparent
Inloggen
Sluiten

"Kenneth Taylor bezig aan laatste weken bij Ajax"

16 april 2024 15:02
Foto: Pro Shots

"Kenneth Taylor bezig aan laatste weken bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens Wilfred Genee is het voor de hand liggend dat Kenneth Taylor de deur achter zich dicht trekt en de club verlaat deze zomer. Bij Veronica Inside meldde hij gisteravond dat er diverse grote Europese clubs achter hem aan zitten en dat hij zelfs al gesproken heeft met een van die clubs. Volgens de presentator heeft dat ook een aanbieding opgeleverd die de middenvelder van Ajax nu in beraad heeft.

Het is daarbij niet duidelijk om welke club(s) het gaat. Wel gaf de presentator in het televisieprogramma aan dat het logisch is dat de middenvelder in beeld is bij de grote clubs van Europa. "Hij begint steeds beter te spelen, dus als je hem in een beter functionerend team zet, kan dat wel eens heel goed uitpakken."

Oud-Ajacied en tafelgast Andy van der Meijde beaamde de stelling van de presentator. "Ja, dat denk ik ook. Ajax speelde anders in de tweede helft waardoor Kenneth vaker op de tienpositie kwam. Hij trok echt de kar. Hij was snel en ook in de omschakeling speelde hij erg sterk. Hij werkte echt hard voor het team. Hij is mentaal ook sterker geworden. Ja, ik denk ook dat hij aan zijn laatste weken bezig is in Amsterdam."




Discussieer mee op de forums


Tags

presentator taylor andy beaamde beraad functionerend genee liggend meijde omschakeling stelling tafelgast televisieprogramma tienpositie veronica wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


33 minuten geleden
Lastig, hij deed het leuk de 2de helft maar dit soort beweringen dat¨grote¨clubs achter hem aanzitten neem ik met een korreltje zout.
Zelfs in het succesjaar 2019-2020 is er buiten frenkie de jong geen een geslaagd in het buitenland bij een topclub toen ajax werd leeg gekocht.
Daarbij zijn Donny vd Beek en Anthony wel de meest exemplarische voorbeelden, grote toekomst toegedicht maar helemaal door het ijs gezakt.
Ik denk dat ze in Europa wel voorzichtiger zijn geworden om tientallen miljoenen neer te tellen voor een Ajax talent.
Mocht hij inderdaad wel op de radar staan zal hij met in het achterhoofd de fluitconcerten, boe geroep en het cynische applaus bij zijn wissels mee laten wegen of hij wel of niet erop in gaat en ik snap hem dan ook nog.
+1/-0

4 minuten geleden
Zondag speelde hij de tweede helft goed maar voor het hele seizoen heeft hij een dikke onvoldoende gescoord. Zijn contract loopt nog tot half 2027 dus mocht er een goed bod komen zou ik als Ajax zijnde niet twijfelen. Een speler die af en toe een goede wedstrijd speelt is niet wat Ajax moet nastreven.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs