Jong Ajax onderuit tegen nummer laatst Dordrecht

28 november 2020 18:24

Jong Ajax onderuit tegen nummer laatst Dordrecht; image source: Pro Shots

Jong Ajax is zaterdag tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. Op bezoek bij hekkensluiter FC Dordrecht ging de ploeg van Mitchell van der Gaag met 3-1 onderuit. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong en had ook daarna het beste van het spel. Dat leidde vlak voor rust dan ook tot de op dat moment terechte 2-0. Ruim een minuut later wist Brian Brobbey echter al de aansluitingstreffer te maken.

Na rust kwam Jong Ajax stukken beter voor de dag en leek het wachten op de gelijkmaker. Zo raakte Sontje Hansen onder meer de lat. Een klein kwartier voor tijd kreeg Jong Ajax echter een counter om de oren en was het 3-1. Het geloof in een resultaat leek daarmee ook weg te zijn, waarna Dordrecht eenvoudig het duel kon uitspelen.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Kasanwirjo, Llansana, Musampa (46' De Waal), Douglas, Regeer, Tayor, Jensen (83' Pinas), Hansen, Brobbey, Ünüvar (46' Martha)