Transparent
Inloggen
Sluiten

'Patrick van Aanholt in beeld bij Ajax'

24 november 2020 11:35 - Football Insider
Foto: Pro Shots

"Patrick van Aanholt in beeld bij Ajax"; image source: Pro Shots

Ajax wil de selectie versterken met Patrick van Aanholt. Dat weet het Engelse Football Insider te melden. De international van het Nederlands elftal is in beeld als opvolger van Nicolás Tagliafico mocht de Argentijn vertrekken. Van Aanholt staat hoog op de lijst met kandidaten.

Van Aanholt heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen bij Crystal Palace. Gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn vastgelopen. In januari van dit jaar was Van Aanholt nog in beeld bij PSV, maar voor de Eindhovenaren bleek hij te duur.

Meer op Football Insider




Tags

aanholt insider palace tagliafico

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
In het beleid van ervaring aantrekken begrijp ik dat maar ik denk dat we met Martinez en Rensch voorzien zijn?
Martinez heeft bij mij een goede indruk achtergelaten en Rensch is een pareltje.
Ik kan niet begrijpen dat een Veltman een basisplaats had en Martinez nu al min of meer afgeschreven wordt.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik ben niet zo gecharmeerd van deze Patrick. Niet beter dan onze eigen jongens.
+3/-0

3 jaar geleden
Geen die wie dit is? Iemand die hem kent?
+2/-3

3 jaar geleden
Klaiber verast mij enigzins positief als hij speelt. Is fel pak de bal af en geeft hem aan de goede kleur.
Van Aanholt lijkt mij een slag beter dus gewoon doen. Wil je op alle fronten mee doen heb je veel spelers nodig.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Het Ajax bestuur wil meer Nederlandse inbreng en dan is Van Aanholt natuurlijk een hele goede optie. Transfervrij dus geen transfersom en één van de beste Nederlandse linksbacks die er zijn. Wijndal is (op termijn) beter maar zal een vermogen kosten.

Een vervanger klaar hebben staan voor een geanticipeerd vertrek van Tagliafico is bijna vooruitstrevend te noemen voor Ajax. Liever Van Aanholt dan Willems, Dijks, Haps (mocht Feyenoord zaken willen doen met Ajax), Riedewald (uit het oog verloren), Kongolo of Pieters.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vind het geen slechte optie.
Hij speelt al een aantal seizoenen in de PL en heeft over het algemeen altijd wel een basisplaats, integenstelling tot andere landgenoten.
De ervaring die hij meeneemt spreekt dus zeker in zijn voordeel.
+1/-0

3 jaar geleden
Dat zou ik een zeer logische aankoop vinden. Hij is transfervrij en hij heeft veel ervaring. Daarnaast is hij een moderne opkomende back. Wellicht iets minder dan Tagliafico en minder potentie dan Wijndal, maar hij kost alleen salaris. Na twee jaar kan een talent uit de opleiding het gat weer vullen. Martinez vind ik niet echt een linksback overigens.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Meer dan uitstekende keus. Meer en meer lijkt het er (gelukkig) ook op dat Ajax echt van plan is om voorlopig structureel aan te haken bij de top van Europa.
Waar koopclubs als Real, Barca, City en M-U al dan niet gedwongen door overheden of corona de hand enigszins of helemaal op de knip houden heeft Marc de zaakjes zo voor elkaar dat we sterker en sterker worden. Deels door de Ajax filosofie van eigen jeugd en is die er niet dan zit er door een topbeleid ondanks de corona crises nog steeds geld genoeg in kas om in de 10/20 miljoen categorie de selectie te versterken.
Van Aanholt past helemaal in dat plaatje. International met een aanvallende drive als verdediger. Of Nico nu wel of niet gaat is hij sowieso een zeer welkome versterking.
Misschien ben ik een dromer maar dat Ajax in de komende jaren zo maar eens de CL zou kunnen winnen schat ik zo maar als reëel in. De grootmachten in Europa zijn momenteel te pakken voor ons. Natuurlijk moet het dan allemaal mee zitten en moet iedereen fit zijn. Maar met het nieuwe wonderkind Kudus aan boord, Gravenberch die met de week beter wordt en Davy die deze kwaliteits pretletters in balans houd ziet de toekomst er heel zonnig uit. We gaan echt met twee vingers in de neus kampioen worden dit jaar als de selectie fit blijft. Een topspits hebben we nog niet maar als Traore mijn ongelijk bewijst of als er een topper op die positie komt kan alles gebeuren dit jaar.
Wel even wakker blijven tegen de Denen morgen maar als we dan Atalanta pakken thuis is alles mogelijk. Snel tekenen Patrick dan kun je later zeggen dat je daar bij was.
+1/-2

3 jaar geleden
Niet doen.
Je hebt Rensch als groot talent.
Gravenbergh van 18 jaar wordt wel opgesteld en waarom dan die Rensch niet.
Zonde van het geld.
Ajax heeft tot nu toe alleen Vitesse gehad als tegenstander van niveau.
De meeste wedstrijd moeizaam gewonnen of vertekenend.
Uitsalgen zeggen niet veel. 13-0 tegen VVV die niets doen en Heracles 5-0. Leuk maar het bijbehorende voetbal is tragisch. Het is al moeilijk een bal via het middenveld bij de aanval te krijgen. Positiespel is ver beneden peil. Combinatiespel nooit van gehoord. Hoe een bal aan te spelen.
Ik zit woensdag weer met samengeknepen billen naar Ajax te kijken in de hoop dat ze een doelpuntje meer scoren dan die Denen. Bij balverlies van Ajax is het voor iedere tegenstander met een beetje kwaliteit en inzicht luilekkerland. Tot aan de zestienmeter mag iedere tegenstander gewoon opkomen zonder aangevallen te worden.
Sterker nog, de meeste Ajacieden lopen gewoon mee richting Onana.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Rensch is inderdaad een groot talent alleen hoor ik dat hij eigenlijk in het centrum speelt. Weet dat eerlijk gezegd zelf niet maar als dat zo is hebben we geen back up voor Nico want Martinez mist de snelheid om op die plek te spelen.
En van het middenveld de oversteek naar de aanval maken is totaal geen probleem meer als Kudus terug is dus dat probleem is gelukkig tijdelijk. Nu moet Gravenberch dat inderdaad te veel alleen doen. Met Kudus er zo meteen weer bij hebben we op het middenveld twee spelers die heel gemakkelijk een man meer situatie creëren.
+1/-0

3 jaar geleden
Bijzonder hoe de reactie van Flamenco en Fen verschilt qua 'temperatuur'.

Ik denk dat het slim is om deze gast erbij te halen net als Eriksen huren voor 6 maanden om zo wat extra's erbij te hebben. Promes laten gaan of verhuren en een andere linksbuiten erbij die echt snelheid heeft en een man voorbij gaat net als Overmars, Roy.

Verder, wedstrijd per wedstrijd spelen en groeien als team, werken voor elkaar en door selecteren door Overmars en Ten Hag. Wie weet, wie weet.

Haaland speelt nu bij Dortmund, maar zo'n gast had Ajax moet halen van Molde/Salzburg. Ajax verdiend zo'n spits.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Promes gewoon er bij houden niks verhuren of verkopen. Is uit vorm maar maakt nog steeds zijn goaktjes als die invalt. Prima kracht voor Ajax.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou het inderdaad wel eens willen zien met bv. Milik, Eriksen en van Aanholt er bij en Kudus weer fit. Zeg mij dan maar welk tem ons dan nog van de mat speelt.
En Promes inderdaad zeker niet afschrijven. Was vorig jaar gewoon goed en is nu weliswaar uit vorm maar een topteam heeft ook zulke spelers op de bank.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Milik, Eriksen en Van Aanholt er bij zou Ajax direct versterken en het team doet meteen een 'jasje' aan doen Europees.
Ook voor de breedte, blessures, overbelasting.
Eriksen dan huren en 20 miljoen voor Aanholt en Milik totaal.

Martinez kan altijd nog linksback, dus ik zie graag Eriksen en Milik erbij vanaf Jan. Eriksen huren heeft geen risico.
+2/-1

3 jaar geleden
Neeeeeeeeee AUB niet, begrijp al niet wat die in het NL elftal te zoeken heeft!!!????
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Patrick van Aanholt zou echt een prima toevoeging zijn voor de selectie. Hij is al jarenlang één van Neerlands beste linksbacks. Hij is snel en offensief sterk. Daarnaast beschikt hij over een schat aan ervaring. Zou goede zaak zijn.

Door zijn komst kun je ook gewoon AZ links laten liggen betreffende Owen Wijndal. Dat is ook fijn.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid