Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties Heracles: “Verschil was vandaag de techniek”

22 november 2020 15:10

Bij Heracles toonde men zich na afloop berustend. Verdediger Robin Pröpper was vooral blij dat zijn knieblessure toch mee lijkt te vallen. “Ja, dat zag er even ernstiger uit. Ik denk dat we vandaag gewoon verloren hebben van een hele goede tegenstander. Ajax is een maatje te groot voor ons.”

Trainer Frank Wormuth zag zijn strijdplan niet echt werken. “Vooral in de eerste tien minuten werd ons matchplan niet gevolgd. Volgens mij zaten we nog in de bus. Daarna ging het beter, we gingen zoals afgesproken ook op de helft van Ajax spelen. Dat deden we dan door eerst een dirty lange bal te geven maar dat kan niet anders. Het verschil zat hem vandaag vooral in de techniek.”




Tags

heracles berustend dirty ernstiger maatje matchplan strijdplan wormuth

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.243 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal