Transparent
Inloggen
Sluiten

Zakaria Labyad hoopt er woensdag weer bij te zijn: “Knie voelt nu heel anders dan toen met die blessure”

22 november 2020 15:05

Zakaria Labyad toonde zich na afloop een man met gemengde gevoelens. Aan de ene kant blij met zijn twee goals maar tevens was het zorgwekkend dat hij geblesseerd naar de kant moest. Labyad: “Mijn knie deed teveel pijn om door te gaan, ik kon niet meer aanzetten. Ik voelde het eigenlijk even daarvoor al. Komt woensdag in gevaar? Ik denk van niet. Mijn knie voelt heel anders dan vorig jaar (Bij Lille – red) toen ik echt geblesseerd raakte. Ik denk echter dat ik wel de juiste keuze maakte om eruit te gaan, je moet geen risico’s nemen.”

Uiteraard was er dus wel vreugde over de zege en zijn goals. “Je moet iedere wedstrijd er vol voor gaan, ik denk dat we dat weer gedaan hebben.” Zijn 3-0 betekende in feite de beslissing. “Tactisch prima van Dusan om hem daar te geven, ja een lekkere goal.”




Tags

labyad betekende feite lille zorgwekkend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos