Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch: “Ik kijk graag naar Frenkie want Frenkie speelt met lef, daar hou ik van”

22 november 2020 14:54

Stille uitblinker was vandaag misschien wel Ryan Gravenberch. De 18-jarige middenvelder speelde heel volwassen en deed bijna niets fout. Gravenberch: “Ik speel nu als uitzakkende middenvelder en dan ik het allemaal voor me en kan ik het vanaf daar bepalen, daar hou ik wel van.”

De vergelijking met Frenkie de Jong ligt daardoor al snel voor de hand. “Ik kijk graag naar Frenkie want Frenkie speelt met lef, daar hou ik van. Ik kijk goed naar hem en probeer daar het goede uit te pikken voor mezelf.” Wat betref het duel met Heracles en het drukke programma: “Na een interlandperiode is het altijd lastiger om meteen goed te spelen maar denk dat het aardig gelukt is. Natuurlijk krijgen we nu een druk programma maar voor een voetballer is wedstrijden spelen leuker dan trainen.”




Tags

gravenberch betref heracles jong stille uitzakkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos