Transparent
Inloggen
Sluiten

Marciano Vink lyrisch over Gravenberch: “Hij was heel rustig en relaxt”

22 november 2020 14:46

Analist van dienst was deze keer bij Fox Sport oud-Ajacied Marciano Vink. De Amsterdammer toonde zich lyrisch over de ontwikkeling van youngster Ryan Gravenberch: “Hij was verrassend goed. Ik heb op hem gelet, hoe hij bereid was om gedisciplineerd te spelen. Hij keek telkens goed om zich heen en als hij bij de zestien kwam deed hij ook wat hij doen moest.”

Het leek erop alsof Gravenberch de afgelopen twee weken bij Oranje goed naar Frenkie de Jong had gekeken. Vink: “Hij was heel rustig en relaxt en kwam net als Frenkie de ballen aan de linkerkant vragen. Dit soort wedstrijden zijn daar ideaal voor, om zoiets uit te proberen.”

Over het spel van Ajax als collectief was Vink minder enthousiast: “Ajax speelde een stroeve eerste helft maar de individuele klasse gaf de doorslag. Als je echter dan met 5-0 wint dan heb je naar behoren gepresteerd natuurlijk.”




Tags

vink gravenberch marciano relaxt fox gedisciplineerd gelet jong oranje youngster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht